23 Mayıs 2014

Makyaj Odası #istanbulbloggerbuluşması ...

Geçtiğimiz hafta Makyaj Odası instablog sayfasının sahibesi sevgili Hümeyra'nın organizasyonu ile Karaköy Tükkan Cafe'de 9 blogger Anneler Günü'nü kutlamak için toplandık. Katılan bloggerların hepsi önceden tanıdığım ve sevdiğim kızlar olunca günümüz extradan keyifli geçti.
Hümeyra'ya bu güzel organizasyonda yardımcı olan sevgili Makyaj Guncesi Ayşegül'e de katkı ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Katılan diğer bloggerlar ise sevgili Serap, sevgili Naz, sevgili Makyaj dünyam, sevgili Selin  sevgili Özlem oldu bu sefer, hepsi önceden tanıyıp, çok sevdiğim arkadaşlarım.

 Hümeyra bizim için neler hazırlamış neler, hepsine bayıldım. Amerikan servislerden, minik lokumlara, cupcakelerden, pastaya herşey düşünülmüş ve incelikle, özenle hazırlanmıştı.

Bu tatlı pankartları İzmir'den Ecce Organizasyon yapmıştı, hepsi çok tatlıydı bayıldık.

Pastamız ise tam bir makyaj-kozmetik blogger buluşmasına uygundu ve Beyaz Fırın'a Hümeyra tarafından özel olarak yaptırılmış ve yazısı yazdırılmış. Hümeyracım eline sağlık, harika düşünmüşsün.

Yine  Hümeyra ve Ayşegül'ün ilgisi ve çabası ile sponsor firmalarımız da bizi yalnız bırakmamışlardı. Ürünlerini bayılarak kullandığım Cyrene güzel shea kremini ve yüz temizleme suyunu yollamış. O güzelim, cupcake şeklindeki lokumlar  Kuka Sweety'ye  ait. Doa Kozmetik sanırım yeni çıkardığı gözaltı serumu ve cilt kremini yollamış, ikisini de denemek için sabırsızlanıyorum. Raen gül özlü tonik ve lif havlu yollamış. Lif havlu cildime çok ağır gelmez umarım, hemen kullanmaya başlayacağım. Watsons'da yine harika ürünlerin olduğu bir kutu yollamış. Özellikle Rimmel London BB bronzer'ı hemen deneyeceğim.

Rapunzel çok merak ettiğim Charcoal (kömür tozu) içeren saç bakım kremini yollamış, bunu hemen denemeye başladım ve bayıldım. Buse Goz Design her birimize çok tatlı, kalp keseler içinde bileklikler yollamıştı, bana gelen sonsuzluk işareti, her gün takmaya başladım. Essence'in BB kremini de hemen denemeye başladım, bakalım nasılmış. Otacı'nın limon kokulu şampuanı ve sabunu çok güzel.  Mila Atölye çok hoş bir kitap ayracı, banyo bombası ve kokulu minik aksesuarlarından yollamış.


Ninedo bize üzerinde isimlerimizin yazdığı, bize özel tasarladıkları güzel defterlerinden yollamış, tabi blog defteri olarak kullanacağım. Apolena'nın yoladığı çantaya ise bayıldım. Bu ikinci Apolena çantam, ilkini de çekilişten kazanmıştım ve ikisini de hemen kullanmaya başladım. Bebak ise etkinliğime bizzat katılarak, bize yeni göz ve dudak makyaj temizleme ürünlerini getirdiler, ayrıca da yeni çıkan güneş ürünleri serisini de tanıttılar. Durance yine aramızdaydı. 

Bütün hediyeler içinde, Hümerya'nın bizim için özel seçip, Kurabiye Cupcake'e yaptırdığı bu güzel aynanın yeri başka, çok beğendim çok sevdim. 

Bütün sponsorlarımız toplu halde, hepsine çok teşekkür ediyorum.

Böyle güzel bir etkinlikte, böyle güzel insanlarla buluşmamızı sağladığı için sevgili Hümeyra ve Ayşegül'e çok teşekkür ediyorum. 
Sevgiler..



6 yorum:

  1. cok guzel bir bulusma olmus özel dizayn ürünler cok hosmus:) gulegule kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus.. çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  2. Her şey en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanmış gerçekten mükemmel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burcuöğünlü.. evet çok güzeldi her şey ve çok emek harcanmıştı :-))

      Sil
  3. Ahhh bu yazıyı şimdi okudum cok sevindim :) cok tesekkur ederim beğenmis olmanız benim için en önemlisi . İyi ki geldiniz tekrar teşekkür ediyorum :) benim için çok özeldi gerçekten 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de geldiğim ve herkesi yeniden gördüğüm için çok mutluyum yeniden görüşürüz umarım :) sevgiler ❤️❤️

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...