10 Mayıs 2014

#Bloggerlarla7den70e buluşması etkinliğindeydik..

Günaydın. Geçtiğimiz Cumartesi günü sevgili bir demlik sohbet blogunun sahibesi Sevil Hanım organizasyonu ile Taksim Hill Otel'de sadece makyaj-kozmetik blogu yazarları ile değil, gezi, yemek ve yaşam gibi konularda da yazan pek çok blogger ile güzel bir kahvaltıda bir araya geldik.

Kapıda bizi Sevil Hanım karşıladı, daha önceden tanışmamamıza rağmen çok tatlı, sıcak ve enerjisi yüksek bir hanım, tabi kalabalıktan oturup sohbet edemedik ama başka etkinliklerde karşılaşırsak sohbet edip yakından tanımayı çok isterim.

Tabi ortam çok kalabalıktı ve yine pek çok sponsor bizi güzel hediyeleri ile yalnız bırakmamışlardı. Bu hediyeleri de Sevil hanım yaptığı çekiliş ile dağıttı. 

Sponsorlardan biri olan İnce Topuk da çok güzel bir stant hazırlamış ve içimizden bir kişi de kendilerinden 300 TL.lık indirim çeki kazandı. 

Yine genelde etkinliklerde bizimle olan Fouf Dead Sea Kozmetik de bize güzel ürünlerinden getirmişti. Bu sefer daha önce denemediğim banyo tuzlarını deneyeceğim. Kendileri aynı zamanda Türkiye'de bir ilk olan Mobil perde'nin de girişimcileri ve bu konuda bize detaylı bilgi de verdiler. 

Sponsorlar var ve herkese çekiliş ile güzel hediyeler çıktı demiştim, bana da sanki peynir delisi olduğumu anlamışlar gibi Muratbey peynirleri'nden koca bir paket çıktı. Tabi pazar kahvaltısında hepsinin de tadına bakıldı ve onaylandı. Teşekkür ediyorum.

Yine Sevil Hanım herkese dağıtılacak minik minik hediyeleri de ihmal etmemiş. Nascafe Green ilk defa deneyeceklerimden, Yuva Maya'yı bakalım, yazlıkta ekmek yaparken kullanırız sanırım. Makarnayı ise direk yapıp yedik.

Ayrıca bir de o güne özel güzel bir pastamız vardı. Pastayı yapanın ismini yakalayamadım ama eline sağlık, çok güzel.

Tabi o kadar çok blogger olunca hepsinin adını burada anmam imkansız ama daha önce çeşitli etkinliklerden tanıdığım makyaj ve kozmetik blogu yazarı arkadaşlarımla tekrar görüştük ve  sevgili Esra'nın  katkıları ve gayreti ile selfie de çekmeyi ihmal etmedik.
Soldan sağa; Kırık Şemsiye,  Gülümse Yüzüme, Hayatı Makyajla, Bademle Buduk, Hayat reçeli, Makyajlı kareler, Bugün ne sürsem ve beni görüyorsunuz. Bir de arada görünemeyen Pınar  var.
Hepsini tekrar gördüğüm için çok mutluyum.

Bir etkinlik daha böyle geçti, darısı başka etkinliklere.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Merhabalar, böyle etkinliklerden nasıl haberdar oluyorsunuz, bloggerlık konusunda biraz acemiyimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elvineliya.. Etkinlik sahibi bloglara mail attı o şekilde haberimiz oluyor genelde..

      Sil
    2. bilgilendirmeniz için teşekkürler :)

      Sil
    3. @elvin eliya.. rica ederim :-)

      Sil
  2. Bu etkinlikle ilgili bir mesaj almıştım.Şimdi sizi orada görünce nasıl da heyecanlandım.Hepiniz harika görünüyorsunuz.Çok çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. Teşekkürler Filizcim inşallah bir sonrakinde hep birklikte oluruz :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...