9 Nisan 2014

Rimmel London Rita Ora Midnight Rendezvous..

Watsons'ın yeni getirdiği Rimmel London Color Rush serisinden sonra bir de yeni Rita Ora serisi ojeleri var yeni gelen. Yeni şeyleri denemeye bayıldığım için bu ojeleri de denemesem olmazdı. Koleksiyonun çoğu  rengi çok benim kalemim olmadığı için hemen kendime en uygun bulduğum 2 rengi aldım. Bunların ilki şişesinde koyu mor gibi görülen Midnight Rendezvous
Ancak sürüldüğü ve ışığa çıktığı zaman o koyu mor ismiyle uygun bir şekilde gece mavisine dönüştü. Ojenin kıvamı, yapısı ve kuruması diğer 60 sc. ojeleri ile aynı, hatta bunu biraz daha bile dayanıksız buldum ben. İki kat sürmüştüm ama uçlardan hafif sıyrılmalar gördüm.

Rita Ora'nın kişiliğine, tipine, dönen reklam filmine uygun olarak koleksiyonda sade, pastel ve klasik renkler değil, daha uçuk, daha cıvıl cıvıl renkler beklerdim. Halbuki neredeyse bütün renklerin ya da çok yakın tonları zaten Rimmel 60 sc. koleksiyonunda, dolayısıyla da ben de var. Daha değişik mesela neon renkler çıkarsa alırım devamını yoksa koleksiyonda kalan pastel renkleri almayı pek düşünmüyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bence de, bu koleksiyonun hiç yenilikçi tarafı yok, hep var olan renkler. Duyunca heyecanlanmıştım ama almaya değer bir renk bulamadım.

    YanıtlaSil
  2. @özlem.. Evet ya maalesef ben de alayım diye aldım işte 2 tane :(

    YanıtlaSil
  3. Koleksiyondaki pastelleri beğendim aslında, hatta bir tane de aldım:)) Ama dediğin çok doğru. zaten var olan renkler. Daha canlı maviler, yeşiller, turuncular olsaydı keşke! Kalem rujlarda da renk seçenekleri klasik tutulmuş gibi...olsun yine de güle güle kullanalım aldıklarımız :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. @makyajblogum.. Herhalde rita ora deyince beklentimiz yükseldi canlı renkler bekliyordum.. Rujları sevdim ama bir kaç seçenek daha olsaymış süper olacakmış :) neyse önümüzdeki koleksiyonlara bakacağız artık :)) teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  5. Belkide aralarından en değişik ve en güzel renk bu,yakışmışda hani,mürekkep rengi vari.Diğerleri başka markalardada var hiç ilgimi çekmedi bu ojeler.

    YanıtlaSil
  6. @madamekokoş.. Canım teşekkürler :) gerçekten de renkler her markada bulunabilir renkler ..

    YanıtlaSil
  7. Koyu renklerin sürümü nasıl bilmiyorum; ama, pastellerin sıkıntıları var... Rujlarını sevdim, ama ojeleri sevemedim. Ve evet, renk açısından da gayet klasik olmuş. Sırf meraktan alayım diye renk seçmeye zorladım kendimi... güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. @bveç.. koyu renkleri de çok klasik buldum ben yapıları da çok farklı değil ama bilmiyorum memnun kalmadım çok.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...