23 Nisan 2014

FlorMar Lights of Flowers all over powder..

FlorMar'ın Light of Flowers koleksiyonundan fiyatları nedeni ile hiç bir şey almamıştım, daha sonra bu koleksiyon önce % 50, daha sonra da % 80 indirime girince dayanamayıp bir adet pudra/allık/aydınlatıcı üçlüsünü bir arada bulunduran all over powder'ı bir de tekli farını aldım. % 80 indirimden aldığım için de bu pudra 7.5 TL., far ise 3-4 TL. gibi bir fiyata gelmiş oldu bana.



Sanırım 2 değişik all over powder vardı koleksiyonda, benimki LF 02..

Bu serinin ambalajları bir harika, hatta bence passionate dots serisinin ambalajından daha güzel bunlar. Yalnız bir sorun var, kapakların açılma yerleri çok sert, bir gün açacağım diye tırnağımı kıracağım.


Rengi bronz-pembe-bej tonlardan oluşuyor, bronzluk ağır basıyor renk olarak. FlorMar bunu yüzün tamamına uygulanabileceğini söylemiş ancak yanık tende olmadığı sürece bütün yüze uygulamak imkansız, en azından benim için. 

Onun dışında bu ürünü allık veya bronzer olarak ve kontur için kullanıyorum. Kontur için kullandığımda Real Techniques Duo Fiber set içindeki contour brush ile uyguluyorum. Ürünü tam kararında alıyor ve çok güzel dağıtıyor.

Allık olarak kullandığımda ise, Yves Rocher'in allık fırçası gibi açılı bir fırça ile uyguluyorum. Pudranın pigmentasyonu biraz az gibi olduğu için böyle ürünü rahatça bol bol alan bir fırça ile uygulama yapmayı tercih ediyorum.

Uygulanmış hali de bu şekilde, bütün yüze kesinlikle sürülecek gibi değil ama allık olarak şahane durduğunu söyleyebilirim.

Bu pudra-allığı indirimden değil de gerçek fiyatından almış olsaydım gerçekten pişman olabilirdim, çok güzel bir görüntüsü var ama sadece allık olarak kullanılıp bitirilecek bir gramajda olmadığı gibi sıkılıp bir kenara atılması çok mümkün ürünlerden. Ama indirimli fiyatı ile günlük makyaj için mükemmel bir alternatif oldu bana.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. bende de seftalı tonu var ama hala denemedım *-*


    senınkının rengıne bayıldım sevgıler

    YanıtlaSil
  2. @bircanınrenklidünyası... onu da alacaktım bulsaydım ama bitmişti.. :-((

    YanıtlaSil
  3. @mehtapuluışık.. Maalesef satışı bitti online şubede var mı bilmiyorum :((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...