24 Nisan 2014

Essence Bloom Me Up koleksiyonundan seçilenler..

Dün 23 Nisan nedeni ile tabi tatildik, oğlum da artık 23 Nisan faaliyetlerine katılmadığı için ben rahat rahat gezme fırsatı buldum. Bir yandan Gratis'e yeni gelecek olan Wet and Wild'ın hangi şubelerde standı olduğunu da araştırıyordum. Bağdat Caddesi'ndeki 5 mağazayı da gezdim. Stand sadece Erenköy'de vardı, tam ayrılmak üzereyken kenarda bir satış görevlisinin Bloom me up ürünlerini açtığını gördüm ve hemen başında nöbete geçtim. Stand yerleşir yerleşmez de bunları kaptım.

Ojeler yine çok pastel tonlarda, bunların rengini daha çok sevdim, özellikle bulduğum her mint rengi ojeyi aldığım için bunu da aldım. Krem allık olarak bunu rengi hoşuma gitti. Aydınlatıcıda çok tereddüt ettim, en sonunda şeklinin güzelliği nedeni ile aldım evet..

İçinde böyle güzel çiçek desenleri var tabi kullanınca gidecek yazık ki. Aydınlatıcıyı sonra detaylı yazacağım, hatta Love Letters koleksiyonundaki aydınlatıcı ile karşılaştırma yapacağım.

Şirin krem allık da böyle tatlı bir pembe-kırmızı arası renkte, ismi de Chaising Lady.. Bunun bir de nude/pembe tonlu olanı vardı sanırım.

Çok pigmentli bir şey değil, yapısı kremsi ama çok cıvık değil yani ıslak bir görüntü vermiyor yanağa sürüldüğü anda kuruyup sabitleniyor.Yapısı da kuru kuru zaten, ele pudralı bir his geliyor. Önce bunu baz gibi uygulayıp, peşine toz bir allık ile takviye yaparım diye düşündüm.

Yine de yaz aylarında tek olarak bile hafif bir makyaj için yeterli olur diye düşünüyorum. Koleksiyon henüz bütün mağazalarda yok sanırım ama daha önceki koleksiyonlardan biliyorum ki eninde sonunda her yere geliyor. Hatta evimin oradaki Gratis şubesinde hala Beauty Beats koleksiyonu var. Bu koleksiyonda bir de pembe tonlu bir çift uçlu kalem aydınlatıcı vardı, bir tarafı göz, diğer dudak için, onu da alabilirim belki ilerideki zamanlarda.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. rengı ne hsmus *-* blogumda cekılsım va r bekelrım sevgıle r

    YanıtlaSil
  2. @bircanınrenklidünyası..evet renkleri hoş :-))

    YanıtlaSil
  3. geçen gün rossmann da gördüm bu koleksiyonu biraz inceledim ama koleksiyondan hiç bir şey almadan çıktım. yorumlarını bekliyorum =)

    YanıtlaSil
  4. @ceydabyjade.. rossmann gratisden önce getiriyor hep bu koleksiyonları artık.. aydınlatıcıların yorumu hemen gelecek :-))

    YanıtlaSil
  5. gulegule kullan canım aydınlatıcıyı cok merak ettim bende :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de gordum bugun bu koleksiyonu, lila bi ojesi vardi o cok hosuma gitti! Mint oje de cok guzel duruyo, gule gule kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan :) Fırçalar gelmiş miydi acaba ?

    YanıtlaSil
  8. @biricitconus.. Teşekkürler :)) yarın gelir onun yazısı o zaman ..

    YanıtlaSil
  9. @bayanbakımlı.. Teşekkürler lila ojeyi almadım artık ama rengi çok hoş evet :)

    YanıtlaSil
  10. @didemtürker.. Teşekkürler hayır fırçalar benim baktığım şubede kutudan çıkmadı belki sonra gelir

    YanıtlaSil
  11. Bize yakın Gratis'de de Beauty Beats vardı ama aynı avm icindeki Rossmann'da bu koleksiyon vardı :) Garipler. Ben hala eski koleksyonlar indirime ne zaman girer onu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. @balböceğiilekozmetik..gratis geriden takip ediyor sanırım bu essence koleksiyonlarını.. ben de indirime girsin de parama kıyamadığım birkaç şey var alayım diye bekliyorum :-))

    YanıtlaSil
  13. Ben daha Ankara'da baktığım Gratis ya da Rossman'larda görmedim bu koleksiyonu; ama evet, eninde sonunda her yere geliyor ve uzuuun süre de rafta durmaya devam ediyor :)

    Aldıklarının hepsi de çok cici, güle güle kullan! Ben ojelerinin rengini çok sevdim, allık da aklımda yoktu aslında; ama bir bakabilirim :)Oje yorumlarını bekliyorum, çok öpüyorum! Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  14. @bveç.. çok teşekkürler canım.. evet bulunuyor o koleksiyon eninde sonunda değil mi..:-)) ojeler gelecek haftaya..

    YanıtlaSil
  15. hangi mağaazalarda wetnwild olacağını öğrenebildiniz mi peki bağdat caddesinde??(:

    YanıtlaSil
  16. @franklynlupus.. Şu anda 5 mağazadan sadece erenköyde stant kurulmuş ama ürün var mı bilmiyorum bu hafta bakamadım ama altıntepe de bol bol var herşey..

    YanıtlaSil
  17. aaa altıntepe de yoktur diye hiç sormadım halbuki daha yakın bana, nası mutlu oldum şimdi harikasınız teşekkürlerrrrr <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @franklynlupus.. biraz geç oldu ama rica ederim umarım bulursun ya da bulmuşsundur aradıklarını. :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...