27 Ağustos 2013

Günün Ojesi Maybelline Superpower Blue..

Tünaydın. Bugün sabahtan beri iş yeri dışında olduğum için geciktim yazılarımı yazmakta ama hemen telafi ederim. Maybelline'in yeni ojelerinden denemek için 2 oje almıştım geçen Watsons'dan yaptığım alışverişlerden birinden, mavi-yeşil tonu özellikle çok hoşuma gitti.

Sürümü gayet kolay ve çok parlak bitişli bir oje ama burada gök mavisi gibi çıkan renk aslında yeşile bakan bir renk.

Burada daha gerçeğe yakın çıkmış..

Rengini tam olarak yansıtamasam da bitişini ve görünüşünü çok sevdim. Maybelline ojeler oldukça kaliteli, 7 ml. ve 5 TL.'den Watsons ve Gratis'de satıştalar.

Gördüğüm lüzum üzerine güncelleme yapıyorum, maalesef dün akşam ojeyi çıkartırken korkunç bir şekilde bütün tırnaklarım, parmaklarım ve kısmen de pamuktan ellerim boyandı. Genelde sorun olmaz, çünkü diş macunu ile fırçalayınca çok çabuk geçiyor. Ama bu sefer 4-5 tırnağıma resmen leke yaptı ve çok zor temizledim. Ojeden önce mutlaka bir basecoat sürerim ama pamuğa bulaşan oje her yerime bulaştı. Ojenin rengi çok güzel ama alırken-sürerken bu olay da aklınızda olsun. Herhangi bir oje boyamasında da beyazlatıcı bir diş macunu ve tırnak fırçası da mutlaka elinizin altında olsun.
Sevgiler... 

8 yorum:

  1. çok güzelmiş mavisi de Maybellinenin

    YanıtlaSil
  2. @morhastası.. Renk güzel ama tırnaklarımı boyadı yarın yazıyı günelleyeceğim :((

    YanıtlaSil
  3. boyama sorunu yaşamadım bende pembesini kullanmıştım ama :(( alta parlatcı sürüp dene birdahakine

    YanıtlaSil
  4. qmorhastası.. zaten sürerim altına koruyucu onunla ilgisi yok çıkartırken hem pamuktan hem de oje her yere bulaştı.. :-))

    YanıtlaSil
  5. Bende baya sikinti yasadim kaldi ki baz olarak sally hansen kullaniorum ama batirdi resmen tirnaklarimi..bu serinin ojelerine bayildim ama nedense mawi we sarida kararsiz kaldim deer mi die..

    YanıtlaSil
  6. @begümçetintaş.. ben de mutlaka baz kullanırım alta ama bazı ojeler böyle işte ne yapsan boyuyor.. sarının çok alternatifi var ama mavinin her tonu olur alınır bana göre..:-))

    YanıtlaSil
  7. Diş macunu fikri için çok teşekkür ederim ya beni dertten kurtardın az önce bende essence 128 de öyle bir sorun yaşadım üstelik alta baz kullanmayı da unutmuştum :))

    YanıtlaSil
  8. @morhastası.. El-tırnak boyandımı tek çare diş macunu tertemiz yapıyor :)) essencein o dediğin ojesini biliyorum felaket boyamıştı beni de

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...