4 Ağustos 2013

B&BW Body Mist ve Vücut Losyonu..

İlk tatilimden gelir gelmez ayağımın tozu ile bir kaç alışveriş yapmıştım. Şimdi onların bir kısmını kullandım ve tanıtabilirim, zaten şu anda Şeker Bayramı ile birleştirdiğim senelik iznimi kullanıyorum. Instagram'da göreceğiniz yeni herşey bayramdan sonra burada olacak. 
B&BW'e her girdiğimde gayet gereksiz ama çok güzel kokan bir şeyler alıp çıkıyorum. Bu sefer de öyle oldu. Çok şahane bir şekilde yeşil elma kokan Beautiful Day serisinden body mist ve body lotion alıp çıktım.
Mist kocaman, 236 ml. sık sık bitmiyor ki ciddi çalışıyorum bu konuda. Kokusu ne yazık ki hiç kalıcı değil, 5 dakika sonra duyulmuyor bile. Belki de ben alıştım duymuyorum diyeceğim ama saatler sonra kokusunu aldığım mistler de var elimde.

Signature koleksiyonuna ait ve sanırım 29 TL. idi. Ancak bunun üzerinden bir indirim oldu.

Losyona ise özellikle bayıldım, soyulan bir yeşil elmayı andırıyor. İçinde pırıltı yok, olsaymış iyi olurmuş. Bunun kokusu ise miste göre daha kalıcı.

Bu kadarı bütün bacağa yetiyor. Kola daha az kullanmak lazım ama sürdüğümde de yapış yapış olan bir losyon değil. O bakımdan sevdim.

Bir adet daha mist almıştım ama onu sonra göstereceğim, hepsine toplamda 61 TL. verdim. Uzunca bir süre bana yeter bunlar.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. BBW'ün her şeyine bayılıyorum ama bulunduğum şehirde yok malesef :( Ama ankara ya da istanbula gittiğimde bolca stok yapıyorum :))

    YanıtlaSil
  2. @ayşeözdemir..girdikçe kokladıkça alasım geliyor benim de :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,öncelikle yeni cicileriniz hayırlı olsun :)) okurken 'saatler sonra bile kokusunu aldigim mistler var' cumlesi dikkatimi cekti cunku bu aralar kalıcı body mist arıyorum :) Belki bilgilerinizi paylaşırsınız diye düsündüm :))

    YanıtlaSil
  4. @grimsi.. Teşekkürler.. Hangi marka emin değilim ya victoria secret ya b&bw ün winter glaze serisinin body misti inanılmaz uzun süre kalıcı.. Instagram hesabımda body mistleri gösterdiğim videoda en baştaki..

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim,en kısa zamanda alacağım :))

    YanıtlaSil
  6. @grimsi.. :)) şimdiden zevkle kullan

    YanıtlaSil
  7. kokusuuuu nu merak ettım ne gusel..mıs gıbı kullannnnn canım

    YanıtlaSil
  8. @kokoşkelebek.. Yeşil elmalı lolipop gibi kokuyor teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  9. İremcgim BBW'un blue spa serisinden kopuren maskesinden kullanıyormussun galia onceden . Onun yazısını goremedim :((( Buradan hemen sorayım dedim. Bir de magazasında bulamadım kalktı mı ki acep :)

    YanıtlaSil
  10. @balböceğiilekozmetik.. Evet kullanıyorum bir indirimden almıştım fena değil hala var mı bilmiyorum çok oldu gitmedim bbw'e ama gratiste satılan poşet maskeler de aynı işi yapıyor köpüren oksijen maskeleri yani :)

    YanıtlaSil
  11. Bende o kopuren maskeleri surekli kullanıyorum ama boyle buyuk bir sisede daha iyi olur diye dusunmustum. Umarım hala vardırr :)))Tesekkur ederim hızlı yorumun icin :))

    YanıtlaSil
  12. @balböceğiilekozmetik.. Rica ederim :)) sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...