11 Ocak 2022

Flormar instaglammer Koleksiyonu..

2021 bitmeden Flormar Çok güzel yeni bir koleksiyon daha çıkarttı. #flormatrinstaglammer adını verdiği bu koleksiyon ile sosyal medyada en popüler aloe vera ve kolajen içeriklerini kullanarak   ürünleri daha etkili ve renkli ambalajları ile de paylaşımı daha eğlenceli hale getirmiş. 


Koleksiyonda 5 değişik ürün var. Genelde Flormar ful makyaj görünümü için koleksiyon hazırlar ama bu sefer ürünleri az ve öz tutmuş. 


Gerçekten hepsi özenilmiş ve en iyisi yapılmış. Zaten Flormar son koleksiyonlarında likit aydınlatıcı, allık ve baz işini şahane yapıyor. 


Bu yeni baz da kolajen içeriyor. Tabi bir krem ya da serum gibi olamaz içeriği ama etkisi aydınlık dolgun ve makyajı iyi tutan bir cilt olarak kendisini gösteriyor. 




Damlalıktan direk yüzünüze veya parmaklarınızın ucu ile uygulama yapabilirsiniz. Bu tarz bazlar avuç içinde ısıtma gerektirmez. Ama hafif tampon hareketler ile uygulansa iyi olur. 


Rujlarla gelirsek, 6 renk var seride. Bendeki 05 numara Thinky Pinky rengi. Hafif ışıltılı tatlı bir pembe rengi. Kapağındaki mıknatıs ambalajların güzelliğine ayrı bir detay olmuş. 
Sürümü kolay içeriğindeki kolajen sayesinde dudağı nemli tutarak bakım yapıyor.  Çizgilere dolma yapmıyor ama kalıcı değil. 


Detaylar dediğim gibi çok güzel. 


Rengi de tam bir joker renk çok tatlı bir pembe ve her cilde uyumlu olacaktır bence. Bunun haricinde 04 numara Hazelnut rengini çok beğendim.



Serideki 3 likit allığın 01 numarası immortal flower rengi, bu renk ikonik Nars orgasm likit allığın çok çok benzeri. O da hafif ışıltılı tatlı bir pembe. Renk olarak çok benziyor ama fiyat olarak tabi çok fark var arada. 


Rengi çok hoş, ben bolca sürdüm tabi ama aslında damlalığın ucu yeterli oluyor. Yaptığım makyajlarda bu ara allığı kullanıp üzerine de pembe tonlu bir aydınlatıcı geçiyorum süper oluyor. Serideki diğer 2 renk de çok hoş bu arada.


Gelelim  micro filler kaş kalemine, ucu tarak şeklinde ve boşlukları hafifçe doldurmak için tasarlanmış. 
 Bendeki light brown rengi bundan başka 2 renk daha var. Ben pratik olmasını oldukça sevdim. Tabi bu kalem sadece boşluk doldurmak için sabitlemek için ayrıca bir kaş jeli gerekebilir. 


Bir de takma tırnaklar var koleksiyonda 3 değişik nail art ile süslü kendiliğinden yapışan tırnaklar bunlar. Benim gibi nail art yapma konusunda becerisi olmayanlara, özel günler için kendiliğinden yapışan normal boyutta tırnak arayanlara çok uygun. Hatta fiyatları da piyasadaki fiyatı 100 TL. üzerine çıkan diğer takma tırnaklara göre çok çok uygun diyebilirim.

Koleksiyonu ben çok sevdim. Favorim likit allık oldu, indirime girince belki diğer iki rengi de alırım. Siz hangisini beğendiniz?
Sevgiler..

 

12 yorum:

  1. Benim gözüm tırnaklara takıldı, görsel çekimlerde çok işime yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet bunlar hem kullanışlı hem de nispeten uygun fiyatlı..

      Sil
  2. Ürünler gerçekten harika görünüyor. İncelemeniz için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. oooo bunlar herhalde popüler olur, instaglammer serisi, kalem, allık, hazelnut ilgimi çekenler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet allıklar çok beğenildi :-))

      Sil
  4. İreeem senin bu fotoğraflarının güzelliği her şeyi aldırır. İnstagram'da paylaştığında da çok ilgimi çekmişti.. Mağazada kurcalamak istiyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız :-))) teşekkür ederim... allıklara mutlaka bak derim çok beğeneceksin...

      Sil
  5. Acayip güzel duruyorlar😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @diaryofmeri evet güzel olmuş tasarımı...:-))

      Sil
  6. Rujların rengi çok güzelmiş ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...