28 Ağustos 2013

Cecile Lip Glosslar..

Geçen gün Migros'dan alışveriş yaptığım sırada  kasaya yakın bir yerlerde bulduğum 2 adet Cecile lip gloss'u da denemek için alıverdim. Bu markaya ait far ve oje daha önce kullanmıştım ancak dudak ürünlerini ilk defa kullanıyorum.


Biri pembe biri de turuncu ve capcanlı renkler, renkler burada birbirine çok yakın çıktı aslında aralarında bariz bir fark var.


Renkleri çok canlı dedim ama kalıcılığı pek de o kadar iyi değil. Gün içerisinde sık sık tazelemek istiyor. Gerçi bütün lip glosslar için aynı şey söz konusu. Ambalajları çok kaliteli değil ancak 9.90 TL.'lik fiyatlarına göre fena da değil. Dudakta biraz yapış yapış his bırakıyor ama sonradan geçiyor bu his. Ayrıca bana biraz da Rimmel London Apocalipse rujları hatırlattı, dokuları biraz benziyor ve Apocalips'ler gibi dudakta hata gösteren yapıya sahipler. Ancak Cecile'in kokusu daha hafif ve değişik. 

İki renk arasındaki fark en iyi burada görülüyor. Yaz akşamlarında sık sık kullanıyorum. Mat yapıda değiller, simli değil ama hafif ışıltılı bir yapısı var.

Renkleri çok beğendiğim için aldım, başka renkleri de var mı bilmiyorum çünkü aramama rağmen bulamadım. Ama yine bir gittiğimde bakacağım. Sanırım 3M Migros'larda Cecile makyaj ürünlerinin en azından bazıları satılıyor. Bildiğim kadarıyla Kadıköy Rıhtım ve Bahariye tarafındaki neredeyse bütün kozmetik mağazalarında da bulunuyor.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Eskiden parfumerilerde falan olurdu simdi hic goremiyorum alliklar da guzel olur kalemler de guzeldir bir de bazi ykm ler de oluyor bazen

    YanıtlaSil
  2. bende Kadıköy'de gördüm galiba. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. @dutyaprağı.. evet sanırım gratisde de kalem ve rimelleri var..

    YanıtlaSil
  4. @tgfbt.. evet kadıköyde var.. teşekkürler..:))

    YanıtlaSil
  5. Renkler çılgınmış yalnız :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. :)) teşekkürler canım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...