12 Temmuz 2013

Watsons Olive Hair Treatment..

Günaydı.. Watsons saç maskelerine bayılıyorum. Hem fiyatları 7-8 TL. gibi çok uygun hem  de miktar olarak o kadar fazla ki kullan kullan bitmiyor şeklindeler. Daha önce  pembe olanını denemiştim, hatta yazlıkta onu kullanmaya devam ediyorum ve biralısı da sırada bekliyor ama önce bu zeytinyağlı olandan bahsedelim.

Zeytinyağı'nın saçlara çok iyi geldiği ve beslediği malum, Watsons'da bu nedenle nemlendirici ve onarıcı saç bakımını zeytinyağı ile yapmış. Kullandığım saç maskeleri veya bakım ürünleri içinde en iyilerden birisi diyebilirim bunun için, saçları yumuşacık yapıyor ve besliyor. Bir tek kötü özelliği varsa o da kokusu, eğer ağır kokulara tahammülünüz yoksa almayın. Balıkesir-Edremit civarlarından geçenler, o yöredeki zeytin-zeytinyağı fabrikalarının nasıl koktuğunu bilirler, işte bu maskenin kokusu da aynen o şekilde. Ama kalıcı değil, maske saçtan akar akmaz koku da gidiveriyor. Bence o yumuşacık his için de bu koku çekilir artık ne yapalım.

Ürün kullan kullan bitmez demiştim, tam 300 ml.

Ne kadar zamandır kullanıyorum unuttum artık, resimlerini çekerken baya bir indirmiştim  ama artık  bitti nihayet,haziran bitenler içine de koymuştum zaten. Saçlarımın kısa olması ürünün bu kadar uzun gitmesinde etken değil, çünkü tam tersi bitsin diye özellikle çok miktarda kullanıyorum. Ayrıca uzun saçlar için de ürün diplere gelmeyecek şekilde uygulandığı için benim kullandığım miktar yeterli olur sanıyorum. İki parmağımın ucunu kaplayacak kadar ürün yeterli oluyor ben birazcık daha fazla alıyorum.

Artık bu bitsin de biralı olana geçeyim diye de sabırsızlanıyordum bir yandan, neyse  haziran bitenlerde yayınladım ve Dove kullanmaya geçtim.  Biralı olanı da denedikten sonra, bunu yine alıp almamaya karar vereceğim.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Ben de seviyorum bu maskeleri ama içerikleri pek iyi değil.
    En çok biralıyı sevmiştim.

    YanıtlaSil
  2. biralı :o ne özelliği varmış biranın saça?

    YanıtlaSil
  3. bira mı O.o ne gibi bir etkisi varmış biranın saçlara?

    YanıtlaSil
  4. @nilsulinindünyası.. Evet içerik biraz bozuk ama etkilerini seviyorum..

    YanıtlaSil
  5. @cicibebe.. Bira mayasında saç yumuşatma gibi bir özellik vardı bildiğim kadarıyla :))

    YanıtlaSil
  6. @cicibebe.. Ya da arpada olabilir araştıracağım bunu :))

    YanıtlaSil
  7. ben de biralı olanını denedim geçen yaz favorimdi , biraz saçları ağırlaştırıyor ama benim saçlarım çok kas katı olduğu için bol bol kullanıyodum daha az kullanıma belki ağırlaştırmayabilir.

    YanıtlaSil
  8. @bayankozmetik.. Teşekkürler tavsiye için kullanırken dikkate alacağım bunu tabi ki ..:))

    YanıtlaSil
  9. Biralıdan 3 kutu bitirdim çok memnunum:)

    YanıtlaSil
  10. @meri.. Herkesin memnun kaldığını duymak çok iyi oldu.. Başlamak için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Daha denemedim bunları ama çok methedildi,açıkcası merak ediyorum canımcm güle güle kullan,bugün GLİSS saç maskesi aldım onunda çok tamir ettiğini ve işe yaradığını söyleyenler vardı araştırdığımda eğer beğenirsem tavsiye ederim sizlere.

    Sevgiler''

    YanıtlaSil
  12. @madamekokoş..teşekkürler gliss hakkındaki fikirlerini bekliyorum

    YanıtlaSil
  13. Boyutları mı değişmiş bunların? Bende de var eski ambalajlısından ama 500 ml. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Çok bereketli. Bu ay bitiricem inşallah. Başka hiç bir ürüne elimi sürmemem lazım :D

    YanıtlaSil
  14. @grumpywitch.. Sendeki 500 lükse küçülmüş demekki o da hiç bitmez artık :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...