15 Temmuz 2013

Sephora Tattoo Me Dövme Kalemleri..

Sephora'dan yaptığım ve bir önceki yazıda bahsettiğim alışverişin can alıcı ve merakla beklenen kısmına geliyorum şimdi. Bu dövme kalemler mi diyeyim vücut damgaları mı diyeyim Sephora'da bu ay "hot now" conceptinde satışa çıktılar. Malumunuz ben dövmeyi çok seviyorum, hem kendimde hem de yakışan herkeste. Zaten yeni yaptırmak istediğim dövme için de şekil ve yer arayışı içindeyim, o nedenle bu yenileri denememem olmazdı. 
Ürün böyle eyeliner formunda, kapaklı bir kalem gibi. Tanesi 21.50 TL.

3 desen seçeneği var, ben kurukafa ve yıldız formlu olanları aldım. Bir de marine teması seviyorsanız çapa desenli olanı var. Satış görevlileri ile hemen minik de bir sohbet ettim, ürünün geri dönüşü oldu mu diye sordum. Herkes çok memnun dediler ve waterproof makyaj temizleme ürünüyle ancak çıkardıklarını söylediler. Tabi buna pek de inanasım gelmedi. Dün aldığım gibi çeşitli yerlere dövmeler gerçekleştirdim ve şimdi izlenimlerimi paylaşayım.

Yıldız desenliye bayıldım. Elimin üzerinde 3 adet yıldız dövmesi de var biliyorsunuz. Bunu da önce elimin üzerine deneme amaçlı, sonra da ayak bileğime seri halde yaptım. Ayak bileğime yaptığımı daha sonra ig'da yayınlayacağım.  

Kurukafa da ayrı hoşuma gitti. Bu da el üstü, kol üstü, bilek gibi yerlerde çok güzel durabilecek bir desen. 

Görünüşleri de bu şekilde. 

Ürünü  temiz, kuru ve kremsiz, istediğiniz yere çok hafif ve nazikçe dokundurarak kullanıyoruz. Çok fazla bastırılırsa yukarıda görüldüğü gibi hafif taşma yapabiliyor. Ama sorun değil çünkü uzaktan belli bile olmuyor. Gelelim kalıcılık sorunsalına; çok fazla bir kalıcılık beklemeyin. Sürdükten bir süre sonra sabitleniyor ve ıslak bir şeyle mesela ıslak parmağınızla falan dokunmazsanız hiçbir şey olmuyor. Ama parmağınızı ıslatıp şöyle bir ovuşturursanız veya ıslak mendille silerseniz hemen çıkıyor. El yıkama esnasında eğer o kısıma sadece su değer ve ovuşturma olmazsa renk soluyor ama çıkmıyor. Satış görevlisinin söylediği ancak makyaj temizleyicisi ile çıkıyor lafı çok abartı olmuş durumda. Elimin üzerine yaptığım bu desenler sonuçta iki el yıkama sonrası iyice soldu ben de çıkarttım. Daha sonra dün akşam ayak bileğime bir seri halinde yıldız  yaptım ve onlar hala yerlerinde duruyorlar. Instagram'da bu dövmeleri kullanan bir arkadaşın da çok güzel bir tavsiyesi ile, dövmeler genelde gün içerisinde su değmeyecek bir yere yapılırsa sabahtan akşama kadar dayanacaktır. Ama duş aldıktan veya denize girip çıktıktan sonra kalmasını beklemeyin derim. 
Bu arada Sephora perşembe ya da cuma instagramda bu dövmelerin hediye olduğu bir yarışma düzenlemişti ve o resme bir sürü soru geldi, son baktığım kadarıyla hala cevaplamamışlar ve kazananı da açıklamamışlardı. Satılmasını istedikleri bir ürün hakkında niye sorulan sorulara cevap vermediler anlamadım.
Sonuç olarak ürünün kalıcılığı az, suya değmemesi lazım ama görünüşü çok güzel. Böyle vücut süslerine meraklıysanız 21.50 TL.'yi gözden çıkarın ve bu yaz aylarında alıp zevkle kullanın derim. Bu arada kapağının açık kalmaması lazım, yoksa kuruma yapacağını düşünüyorum. Dövmenin kendisinin ürün olarak ne kadar dayanacağını bilemiyorum, henüz Sephora çalışanlarının da fikri yok çünkü ürün yeni ve hiç biri daha bitmemiş. Zamanla göreceğiz sanırım. Benim aldığıma memnun olduğum bir ürün oldu. sabah yap, akşam yıka mantığı ile yaz sonuna kadar kullanacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler..

22 yorum:

  1. her ikisindende almayı düşünüyorum bende:) mail gelmişti ve hemen kurukafa ve yıldızı seçmiştim almalıyım diye, çapa hoşuma gitmedi nedense..güzel günlerde kullan tatlım..

    YanıtlaSil
  2. Keşke kendinden desen değil de bizim çizebileceğimiz keçeli kalem gibi bişey de çıkartsalarmış :) bu arada yeni temana ba-yıl-dım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. @özge.. çok teşekkürler canım sen de çok seveceksin mutlaka..:-))

    YanıtlaSil
  4. keşke daha kalıcı olsaymış elim ayağım çok terler bende berbat durur bunlar :(

    YanıtlaSil
  5. @mineyy.. :-)) keçeli kalemle ben beceremezdim.. çok teşekkürler canım ben yapmadım tabi beceriksiz olduğum için ama çook sevdim ben de..

    YanıtlaSil
  6. Sephora'da 10 tur atsam bunları göremezdim herhalde.Yıldız olanı çok sevdim.Gidip bir dememek lazım.Güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
  7. kalııcılığı konusunda benim de sorularım vardı, iyi oldu bu post :) Ben 3-4 gün falan dururlar diye ümit etmiştim aslında :(

    YanıtlaSil
  8. keske waterproof olsaymısss ıste o zaman sahane olurmus :( olsun yıne de dovmeden korkanlar ıcın harka olmus..yazın ıcın tesekkurler canım

    YanıtlaSil
  9. aa keçeli kalem gibi
    ama keşke denizde havuzda da çıkmasa
    o yıldızlarda gözüm kaldı :)

    ayak bileğinde ve ensede müthiş duruyor bence :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de çok denemek istiyorum ama daha çok havuza giderken uygulama hayallerim vardı o yalan oldu sanırım.:D

    YanıtlaSil
  11. Ben nedense kalıcılıklarının daha çok olacağını düşünmüştüm ama suya fazla temas etmeyecek yerlere uygulamak iyi fikir ;)
    Nedense Sephora ve çalışanları çok soğuk geliyor bana :/

    YanıtlaSil
  12. Sanırım yıldızlıdan alacağım, Instagram'a koyduğun fotoğrafa bayıldım! :)

    YanıtlaSil
  13. @makyajkelebeği.. bana da mail gelmeseydi haberim olmazdı mağazada özenle saklamışlardı çünkü.. kimse de böyle bir ürün var deneyelim demedi.. normalde yapışırlar halbuki :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  14. @modamasalları.. ancak hiç su değmezse durur 3-4 gün :-)))

    YanıtlaSil
  15. @kokoşkelebek.. rica ederim eve geçici dövme olarak biraz daha dayanıklı olsaymış süper olacakmış..

    YanıtlaSil
  16. @darkolivee.. yıldızları ayak bileğime yaptım çok güzel oldu gerçeğini yaptırana kadar idare eder beni..:-))

    YanıtlaSil
  17. @dramaquenn..havuzda mutlaka solacak ve dağılacaktır çıkmasa bile.. çünkü silinip hafiflese bile ovalamadan tam çıkmıyor..

    YanıtlaSil
  18. @görkemkarman.. teşekkürler.. yıldızlar favorim benim de..

    YanıtlaSil
  19. dövme sevenler için ilginç olabilir ;)

    YanıtlaSil
  20. @pinkyfashion.. evet günlük kullanım için de çok iyi bence..

    YanıtlaSil
  21. @jd.. Canım yorum spame düşmüş kusura bakma geç oldu biraz.. Ayak bileği gibi bir yerde çok hoş duruyor.. Çalışanlar da bazıları iyi bazıları soğuk davranışlı haklısın..

    YanıtlaSil
  22. İşte budur dövme sitesi olarak muhteşem resimler paylaşmışsınız. Buda benim dövme modelleri sitem olarak 2014 yılının en yeni dövme resimleri ile muhteşem paylaşımlar http://dovmemodelresimleri.blogspot.com burada sunuyoruz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...