19 Temmuz 2013

Nars Mexican Rose Lip Pencil..

Günaydın.. Nars ürünlerine düşkünlüğüm ve sevgimi biliyorsunuz, mağazaya girince gördüğüm her şeyi alıp çıkmamak için çaba harcıyorum resmen. Ama bu güzelliği çok farklı bir yerde bulup, çok ucuza aldım. Nars kalem rujlar sanırım 60 TL. civarında olacak. Ben bu güzelliği henüz yazmadığım Gümrük Ürünleri Mağazası alışverişinden 7 TL.'ye aldım. Bir ya da en fazla iki kere kullanılmıştır, kalemtraş değmemişti henüz, güzelce açıp temizleyince yepyeni oldu. 
Nars kalem rujların klasik siyah dokusunu da çok seviyorum. O doku biliyosunuz hafifçe bozulur soyulur ve eskir, daha hiç öyle bir şey yok, yepyeni durumda.

Ayrıca http://checkcosmetic.net/ den de kontrol ettim, daha en az 12 ay kullanım süresi varmış. O zamana kadar kullandığım kadar kullanırım ve hevesimi de alırım zaten.

Nars olarak ne görürsem zaten alacak kıvamdayım ama bu kalem rujun rengi de ayrıca çok hoşuma gitti. Mat kalemlerden değil, aksine capcanlı bir fuşya tonlu koyu pembe. İçinde minicik minicik altın rengi ışıltılar var ama kalemin üzerinde çok görülmüyor. Ancak dudağa sürünce belli oluyor. Dudak ışıl ışıl oluyor bir anda ama çok göze batacak şekilde değil tabi. Pigmentasyonu o kadar yüksek ki inanamadım. Matların kalıcılığını biliyorum ama bu mat olmamasına aksine yağlıca bir yapıya sahip olmasına rağmen resmen sabitleniyor. Hatta akşam dudağımdan makyaj temizleyici ile zor çıkarıyorum, o derece yani. Sürerken taşma yaparsa hemen silmek lazım, yoksa sabitleniyor ve zor çıkıyor.Ayrıca pigmentasyonu da oldukça fazla.

Rengi de böyle güzel güzel bir fuşya-pembe. Tam soğuk tonlu bir renk ama nedense öyle durmuyor. 

Daha önce mağazada böyle bir renk gördüm mü hatırlamıyorum ama görsem de o kadar kalemin içinde dikkatimi çekmemiştir. Ama o mağazada tek görünce rengine bile fazla dikkat etmeden aldım açıkçası ve çok iyi yapmışım. 
Bu arada bu Gümrük Ürünleri satan mağaza ile ilgili satış görevlilerinin kaba olduğunu okuyorum yorumlarda ama ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım, ne sorarsam cevap aldım, sohbet ettim. Ayrıca kasada fiyat yükseltme gibi bir durum da olmadı. Olması da kabul edilemez zaten, müşteri rafta ne fiyat görürse o fiyattır ürün, etiketi yanlış bile basılmış olsa önemi yoktur, müşteriyi aldatmaya girer şikayette bulunabilirsiniz aksi olursa. Mağazaya bayrama doğru yeni ürün geleceğini de öğrenmiştim, tatile gitmeden önce yine bir bakacağım.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. renk sahaneee askla kullan canım

    YanıtlaSil
  2. @undenied.. aşırının aşırısı güzel hem de :-))

    YanıtlaSil
  3. @kokoşkelebek.. çok teşekkürler canımm sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
  4. Audreycim çok şanslısın ben bir Nars ürününü 7 liraya alsam herhalde sevinçten uçarım:) sana çok yakışıyor zaten bu renkler güzel günlerde kullanasın:)

    YanıtlaSil
  5. adaşım çok güzelmiş kalemin. gümrük malları satış mağazalarını ben bulamıyorum nerede var ki?

    YanıtlaSil
  6. @7-24makyaj.. çok teşekkürler canım.. ben de inanamadım bulunca :-))

    YanıtlaSil
  7. @denizderin.. teşekkürler kadıköy belediyesinin başkanlık girşinin karşı sırasında mağaza.. şevval adı..

    YanıtlaSil
  8. Nee7 lira mı, hemde Nars hemde böyle tatlı bir renk.. Çok iyi bir alışveriş olmuş canım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...