25 Temmuz 2013

Günün Ojesi We Rock the Green..

Günaydın. Uzun zamandır günün ojesi yazmamışım, halbuki değişik bir sürü de oje sürdüm bu süre içinde. Şimdi bugün sürdüğüm oje ile beraber son birkaç gündür sürdüğüm ojeleri de yazacağım.
Öncelikle Essence'in standında yeni keşfettiğim bu yeşil ojeden çok hoşlandığımı söylemeliyim. Kapatıcılığı ve rengi harika. Bir kat bile yetecek bir oje. 

Üzerine seriden hoşlanmamakla birlikte yine de denemek için Golden Rose Impression koleksiyonundan 04 numaralı ojeyi sürdüm. Tek parmağa sürünce daha bir beğendim sanki. Base coat koyu renk olunca sanki daha iyi durdu gibi geldi bana.

Bununla da yetinmeyip, bir de Essence ıcecream kolaksiyonundan 02 always in my mint isimli ojeyi de denemek için sürdüm. Sürülmesi son derece zor bir oje, sürekli çizgi çizgi oldu. Koleksiyondan en beğendiğim renk olmasına rağmen sürüm açısından beğenmedim. Ayrıca üzerine jel oje sürülürken de kurumuş olmasına rağmen renkte açılma  yaptı. 

Çizgileri kapatması ve aynı zamanda açık renk üzerinde impressionın da duruşunu da görmek istedim.

Yüzüğüm de mint oje ile uyumludur..

İçerenköy Carrefour Essence standından bulduğum bütün yeni ojeleri aldığım için, çeşit çeşit sürdüm durdum. Bu da FlorMar M09 üzerine Essence Crack me Pearly Pink. Çatlayan ojeler ışıltılı olunca çok hoş oluyor bence..

Bu da son Sephora alışverişimde aldığım 49 numaralı oje ve üzerinde de yine Essence Mrs. and Mr. Glitter var. Essence ojelerin isimlerine siz de bayılmıyormusunuz??

ve araya da yine Essence Redvolution üzerinde Circus Confetti var.. 
Hepsine ayrı ayrı bayıldığımı söylememe gerek yok herhalde..

Biraz karışık ve uzun bir oje postu oldu ama hepsini de görmenizi istedim. Benim favorim We Rock the Green ve Circus Confetti, sizinkiler hangisi??
Sevgiler..






14 yorum:

  1. Ay o Mr&Mrs Glitter muhteşem bir ojeymiş, bayıldıım!!!! Ankara'da bir tek Bahçeli Gratis'te Essence'in bu ürünleri var, bir uğrayamadım!

    Bu arada, Me&My IceCream koleksiyonundaki ojeler ne yazık ki yapı olarak kötü :(

    Yine gözüm bayram etti, eline sağlık! Başak :)

    YanıtlaSil
  2. Essence yeşil oje çok güzelmişş :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ımpressionla circus confetti ne kadar da hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. @bveç.. istanbulda da çok az yerde var bu yeni ojeler.. ben de bir gittiğimde topladım hepsini.. :-)) icecream koleksiyonu konusunda hayal kırıklığına uğradım ben de.. teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  5. @yarbanabireğlence.. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  6. @renklimasallar.. ben de ondan hoşlandım ama fırçaya zor geliyor biraz..

    YanıtlaSil
  7. yeşil demişken,,koyu yeşil oje arıorum kış için mukemmel oluo alix awienin war bi tane bende ama o da çok koyu siyaha yakın.. önerebileceğin bi ürün warmı?

    YanıtlaSil
  8. @elifekici.. bu soruya evdeki ojelerimi kontrol edip cevap vermek isterim ama hatırladığım kadarıyla china glazein çok koyu yeşil bir ojesi vardı..
    akşam detaylı cevap yazarım..

    YanıtlaSil
  9. Ben de koleksiyondan sadece Ice Ice Baby adlı ojeyi aldım. Aydinlaticilarin güzel koktuğunu okuyup kendimi şartlandırdığımdan mı bilmiyorum ama ojenin kokusu da çok güzel geldi :) Acaba always in my mint de bir güzel koku durumu var mı? :)

    YanıtlaSil
  10. @elifnur.. oje yanımda baktım ama öyle değişik bir kokusu yok.. aydınlatıcıyı da bilmem ama miami heat bronzerın kokusu muhteşem..

    YanıtlaSil
  11. Hepsi birbiriden güzel ama en güzeli senin tırnakların:)
    Kıskandımmmm.Maşallah diyorumm.

    YanıtlaSil
  12. @merveçelik.. canım çok teşekkür ederim çok tatlısın :-)))

    YanıtlaSil
  13. Tırnaklar öyle güzel ki ne sürsen yakışır :) nazar değmesin; güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  14. @makyajvealışveriş.. Çok teşekkürler canım çok naziksin :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...