4 Mart 2013

Şubat Ayı Bitenler..

Bu ay yine oldukça iyi miktarda ürün bitirdiğimi düşünüyorum tabi bunda oldukça düzenli kullanımın rolü çok büyük. Hemen bakalım bu ay neler bitmiş..




Biten bütün ürünler toplu halde.. Bu ay bir parfüm de var bitenler içinde o nedenle çok mutluyum.

Sırayla bakarsak.. FlorMar aseton, çok memnunum bunlardan, makyaj temizleme sütü olarak kullandığım acıbadem sütü, elimdeki niye aldığımı bilemediğim Rival de Loop biter bitmez yenisini açacağım.  Çok memnun kaldığım Pure Beauty göz maskesi, yenilerini aldım bile ve detaylı da anlatacağım bunu. Çok güzel kokan TBS White Musk Sun Glow vücut kremi, bunu parfümü ile birlikte indirimden almıştım. Bulgari Omnia parfüm. Bunun da kokusu güzel ve kalıcı olmasına rağmen elimdeki en azından 3 parfüm bitmeden yeni parfüm almayacağım kesinlikle. O en baştaki kutulardan gelen tester şampuandandan bahsetmedim çünkü hakkında bir karar veremedim.

Yves Rocher sıkılaştırıcı krem, sıkılaştırıcı özelliğini bilemiyorum, ben son zamanlarda nem maskesi olarak kullandım. Bitirebildiğim ilk allık Inglot oldu.Kutulardan birinden çıkmıştı ve tam boydu. Bunu bitirebilmek için çok direndim ve bitti sonunda.  Loreal Pure Zone yüz yıkama jeli, uzun zaman önce almıştım nihayet bitebildi. Temizlemesinden memnunum ama elimde çok benzer ürün var yenisini alamam.  Bir sürü tek kullanımlık maske ve tester da bitenler arasında bu ay yine.

Neutrogena el kremi ve Rimmel London tırnak sertleştirici, ikisi de memnun kaldığım ürünler, yeniden alabilirim bunları.  Avon fırçalar, artık atıyorum çok kötü oldular çünkü ve bir daha Avon'dan fırça almayacağım artık.  The Balm göz makyajı temizleyici vax (?), çok yağlı, çok ağır bir ürün pek memnun kalmadım yeniden almayı düşünmüyorum. Artık zamanını dolduran yine Avon'dan mascaralar ve dudak kremi, çöpe gittiler. Bir adet de ruj, sanırım Maybelline olacak kokusu hoşuma gitmedi bunu da attım. Pamuklardan artık bahsetmiyorum bile, kendiler listenin demirbaşı zaten.

Bu ay biten ürünler de böyle, bir sonraki aya daha fazla olacağını tahmin ediyorum çünkü dibinde minicik bir şeyler kalan çok ürünüm var bu ay. Önümüzdeki 1 hafta içinde muhtemelen hepsi bitecekler. Ben de, eğer olursa 8 mart indiriminden istediğim bütün ürünleri alacağım.
Sevgiler.



11 yorum:

  1. bu düzenli kullanım işini bir türlü sokamadım hayatıma, böyle görünce nasıl hoşuma gidiyor
    yine çok güzel bir post olmuş canım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. @darkolivee..ben de çok uğraş veriyorum düzenli kullanmak için ama bir kere alışınca artık otomatik oarak aklına geliyor yapmak.. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Balmaway'i çok merak ediyordum. Yorumlarını okumak iyi oldu.

    Bu güzel yazının darısı başıma :))

    YanıtlaSil
  4. @morrimel.. bundan genelde herkes memnun kalmış ben sevemedim pek.. ağır ve yağlı geldi bana..blogda ayrıntılı da anlatmıştım bunu..

    YanıtlaSil
  5. Ohoo, bayagi cok sey bitirmissin, tebrikler! :-)

    YanıtlaSil
  6. @iheartsu.. Teşekkürler umarım bu ay daha çok olacak..

    YanıtlaSil
  7. yerine tez zamanda daha güzellerini almanız dileğiylee...:)

    YanıtlaSil
  8. yazmaktan ve okumaktan en keyif aldığım yazılar bitenler...
    bayağı bir ürün bitirmişsin, tebrikler.
    "eskiler çöpe, yeniler çekmeceye"
    benim şubatta bitenler yazımada göz atabilirsin.
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. @bubenimgaliba...teşekkürler.. 8 martı bekliyorum zaten..:-))

    @happywishtree.. teşekkürler.. yazına hemen bakıyorum..

    YanıtlaSil
  10. Az önce kendi bloğuma eklediğim BİTENLER yazısının ustune bu cok iyi geldi :)) .. Evde bahar temizliği gibi olmus, yenilere yer açılmış.

    Audreycim bahsettigin Pure beauty göz maskesi yazını merakla bekliyorum *-* bu aralar gözlerimde bi ağırlık, Ne yapiyim diye dort donüyorum, göze ait bişeyler kullanmam lazım. hemen gider alırım

    YanıtlaSil
  11. @gülbeşeker.. yazına hemen bakacağım canım.. pure beauty yazısını da maskeyi bir kere daha kullandıktan sonra yazacağım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...