18 Mart 2013

Lush Blogger Etkinliği Part 2..

Lush'ın pek çok ürününü daha önce kullanmış ve size de tanıtmıştım. O akşam merak ettiğim pek çok ürünü hakkında da ayrıntılı bilgi aldım, ama ürünler o kadar çeşitli ve zaman da o kadar kısıtlıydı ki hepsi aklımda kalmadı tabi. Ama bir kaç ürünü özellikle denemek için aklıma yazdım. Bunlardan biri Lustre Body Powder,  incecik ve kadife gibi bir vücut pudrası, özellikle yazın yanık tende mükemmel duracağına eminim.


Denemek istediğim başka bir ürün de özellikle pembe rengi ve muhteşem naneli sakız kokusu ile beni cezbeden ayak bakım kremi Fair Trade Foot Lotion.. Rengi pespembe ve kokusu da aynı naneli sakız gibi, nane extresi ayaklara özellikle ferahlık veriyormuş. Bunu da en kısa zamanda denemek istiyorum.


Sevgili Güliz Hanım bize rengin güzelliğini gösterirken..

Başka bir ürün Lovely Jubblies, bu ürün de boyun ve dekolte bölgesine derin bakım yapan, sarkmaları toparlayan bir krem. Biliyorsunuz sadece yüze bakım yapmakla olmuyor, boynumuzu ve özellikle de dekoltemizi de ihmal etmemeliyiz. Fiyatı biraz fazla gibi görünse de oldukça yoğun bir krem olduğundan uzun süre dayanacaktır diye düşünüyorum.


Özellikle yaza doğru denemek istediğim bir başka ürün de Light Pink Color Supplements. Bu hem baz hem renkli nemlendirici hem de fondöten olarak kullanılan, içinde E ve B vitamini, gül yaprakları özü, soya yağı, pirinç kepeği bulunan bir ürün. Cildin kızarıklıklarını kapatıp, rengi güzelce dengelerken de mineral özelliği ile cildin nefes almasını sağlıyormuş. Bu ürünün farklı isimlerde 5 ayrı renk tonu da mevcut.



Benim cildime uyan bu renk olduğu için görsel olarak da bunu seçtim. Lush'ın online sayfasından veya mağazalardan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.



Ve son olarak muhteşem mineral zengini deniz yosunu ve nemlendirici gliserin dışında, içerdiği antibakteriyel, C vitaminli frenk üzümü ve vişne ile de yeme hissi uyandıran, antiseptik, sıkılaştırıcı kan dolaşımını artırıcı servi, canlandırıcı bergamut, nem veren, besleyici hindistan cevizi ile parıltılı bir duş jölesi Sweetie Pie, buna herkesin bayılacağını düşünüyorum. 

İşte benim aklımda kalanlar, Lush'dan denemek istediğim ürünler bu şekilde. Bir de tonik-tabletler vardı denemek istediğim ama onu resimlemeyi unutmuşum. Detaylı bilgisini yine Lush'ın sitesinden bakabilirsiniz. Bu ürünleri ve başka Lush ürünlerini de tabi kullandıkça size aktaracağım. Lush Nişantaşı Citys ekibine bir kere daha teşekkür ediyorum.
Sevgiler.



2 yorum:

  1. simli vücut pudrası ve dekolte/boyun kremi özellikle ilgili çekti..SweetiePie ise resimden bile yeme hissi uyandırıyor..listeye ekledim bunları :))

    YanıtlaSil
  2. @nilgün.. evet evet hepsi benim de listemde çok güzel ürünler hepsi de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...