18 Mart 2013

Lush Blogger Etkinliği Part 1..

Geçen Perşembe günü Lush Nişantaşı City's de bir blogger etkinliği düzenledi. Ben de ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım ve çok hoşuma gitti. Ürünler hakkında bire bir bilgi almak ve bütün sorularımın cevaplanması gerçekten çok güzeldi. Mağaza Müdürü Güliz Hanım sağolsun etkinliğin başında sonuna kadar bizimle ilgilendi ve her şeyi tek tek çok güzel anlattı. Bu arada blogunu da takip ettiğim pek çok bloggerı da gördüm. güzellik kazanı blogunun sahibesi sevgili Arzu ile ilk defa tanışmak fırsatını buldum. Trafik nedeniyle biraz geç kaldı ve gelir gelmez beni tanıyıp, gelip sarıldı. Malesef benim yolum da çok uzun olduğu için çok fazla sohbet edemeden, çıkmak zorunda kaldım, işallah başka bir etkinlikte uzun uzun konuşuruz. Ayrıca bir gece önce twiterdan uzun uzun muhabbet ettiğim Pembe Dudaklar blogunun cici sahibesi Merve ile de tanışıp konuştuk. Serap Oğuz Tan ile de tanıştık. Hepsi de çok şeker insanlar, kendileriyle başka bir etkinlikte  daha uzun konuşmayı umuyorum. Tek üzüntüm hem blogunu hem de You Tube kanalını zevkle takip ettiğim Buket ile tanışamamış olmam.
Öncelikle etkinlikten genel olarak bahsedeceğim ve ikinci bölümde de aklımda kalan ve denemek istediğim Lush ürünlerinden anlatacağım.



 Mağazaya girer girmez...

Bizler için hazırlanan içecekler..

 Normalde taze maskeler burada saklanıyor, ama o gece için taze maske hazırlanmamış onun yerine tonikler ve sunumu şahane güzel meyveler bizi bekliyordu.
 Mağaza müdürü Güliz hanım bize bilgi verirken..
 Muhteşem banyo balistikleri, sanırım bu Sex Bomb ama ben Twilight'ı denemek istiyorum.

İşte muhteşem görünüşü ve renkleri ileTwilight..

 Masaj barları, sağ üstte Güliz Hanım'ın denediği bronzluk verenin ismi Black Stockings, renginden başka kokusu da harika. Bu arada Güliz Hanım'ın cildinin ne kadar beyaz olduğunu görüyorsunuz,  bu krem onda bile çok doğal durdu.

 Fresh Kozmetik favori renklerim. Çember oyununu da yaptım ama ne yazık ki tam olarak hatırlayamıyorum şu anda.

İşte Emotional Brilliance serisi...

 Muhteşem sabunlar.. Hepsini denemek istiyorum..
Son olarak da Lush'ın bizlere küçük ama çok cici hediyesi.. El sabunu Honey I washed the kids, ki bunu denemeyi özellikle istiyordum. Fun isimli duş jeli, duş köpüğü ve aynı zamanda oyun hamuru da olan ürün, bunu henüz denemedim ama deneyenler çok memnun. Özellikle banyo yapmaktan hoşlanmayan miniklerin hoşuna gideceğini sanıyorum. 

Ayrıntılı bilgi için Luhs'ın online sitesini ziyaret edebilir veya mağazalarına uğrayabilirsiniz. Son olarak da bizi ağırlayıp, çok güzel bilgiler verdikleri için bütün Lush Nişantaşı Citys mağazası ekibine çok teşekkür ediyorum. İkinci yazıda görüşmek üzere..
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Gerçekten çok keyifli bir etkinlikti anımsayınca gülümsedim bir kez daha .İyi ki tanışmışız diyorum umarım yakın zamanda başka bir etkinlikte daha uzun tanışma fırsatı buluruz :) Fotoğraflar süper bu arada bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. @pembedudaklar.. ben de tanıştığıma çok sevindim.. teşekkürler.. sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
  3. inanmıyorum sen de mi oradaydın! ben niye hiç tanıyamadım seni!!!! tanışmayı çok isterdim şu an o kadar üzüldüm ki :(

    YanıtlaSil
  4. @EsraG.. :-(( ben de üzüldüm kim kimdir bilemedim..

    YanıtlaSil
  5. evet çok hoş bir etkinlik idi sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. @eliftuna.. çok sevindim ben de tanıştığıma sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
  7. Canım tanıştığımıza çok sevindim, bir dahaki sefere bol bol muhabbet edebileceğimiz bir yerde buluşalım.

    YanıtlaSil
  8. @güzellikkazanı.. ben de çok sevindim ve çok iyi olur..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...