13 Mart 2013

Günün Ojesi Orly Emberstone..

Günaydın. Bu ojeyi blogu takip edenler hatırlayacaktır, geçen eylül-ekim aylarında sürmüştüm. Ama bugün hava durumuna bakıp da güneşli ve neredeyse 21 dereceye çıkacağını duyunca, renkli ve parlak bir şey sürmek istedim ve gözüme ilk rafta duran bu oje ilişti. Daha önce sürmüş ve anlatmış olduğum için bir daha uzun uzun anlatmayacağım, sadece sürümü, kuruması kolay ama krem kıvamında ve resimde görüldüğü gibi yoğunluğu da az olduğu için ince katlar halinde sürülmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm bir oje.

İçinde minik ışıltılar olduğu için, güneşte çok güzel parlıyor ama sabah fotoları çekerken güneş çıkmamıştı ne yazık ki ve hala da ortada yok.


 Bu ara en sevdiğim yüzüklerin bunlar olduğunu fark etmişsinizdir herhalde..

Yine bir Cymera çalışması yapmaya karşı koyamadım.

Umarım önümüzdeki saatlerde güneş çıkar da en azından Instagram'a koymak için ışıl ışıl bir resim çekebilirim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. henüz orly opi gibi büyük firmaların ojelerini hiç denememiş olmama rağmen sürümü ve duruşu çok çok güzel size de fazlasıyla yakışmış=))

    YanıtlaSil
  2. @begumsalurvan.. orly ojeler genelde çok iyi oluyor.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  3. bu ojeyi alsam mı almasam mı diye çok düşünmüştüm zamanında.alımkar oldum sonra caydım filan. daha turuncumsu sanıyordum ( cg riveting gibi) . yani alsam o niyetle alacaktım ama kırmızıymış :o

    YanıtlaSil
  4. @kontes.. Evet kırmızı-nar çiçeği gibi hatta pembelik de var içinde riveting tam turuncudur blogda yazısı olacaktı onun da..ama güzel renk..:)

    YanıtlaSil
  5. evet riveting almıştım ben de sonradan :) isabetli bir karar olmuş benim için. orly'nin bu koleksiyonu komple güzel ama <3

    YanıtlaSil
  6. @kontes..iyi karar :)) güle güke sür..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir renk hayran oldum :)
    banada beklerim ♥

    sevgiler gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. @gül..teşekkürler bloguna da bakarım kullanıcı adın da gül mü acaba blogu izlediğin??

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...