21 Mart 2013

Günün Ojesi Essence Oz Koleksiyonundan 05 Numara Delicate but Determined..

Günaydın. Dün Bahariye Gratisde Oz koleksiyonunu görünce hemen denemek için bir kaç ürün alıverdim. Tabi çatlayan ojelerden almayı da ihmal etmedim. Öncelikle favori rengim olan 05 numara Delicate but Determined isimli mavi ojeyi aldım ama sonra kırmızı olanı da almadığıma pişman oldum. Çünkü ojeler çarlayan oje ama düz tırnağa sürülürse çatlamıyor ve mat oje haline dönüşüyor. Görüntüsü de harika oluyor.

Koleksiyondaki ojelerin hepsi çatlayan oje, niye böyle yapmışlar anlamadım ama düz tırnağa sürüldüğünde hepsi normal, mat oje haline geliyor. Bu şekilde de görüntüsü çok güzel. Yalnız  ojeyi sürerken çok koyu almamaya dikkat etmek lazım yoksa çok yoğunlaşıp çatlamıyor.

 Başparmağıma çok yoğun sürdüğüm bir bölge çatlamadı ve bu şekilde kaldı. Görüntü bozulmuyor ama yine de dikkat etmek lazım.

Altına sürdüğüm oje de geçen hafta sürdüklerimden, yine Essence, Thats What I Mint.

Bunlar da Oz koleksiyonundan aldıklarım, hepsini teker teker ayrıntılı yazacağım.

Koleksiyon ojeleri bulursanız, çatlayan ojeleri de seviyorsanız kaçırmayın derim. Fiyatı 5.95 TL. ve 8 ml. ayrıca da 36 ay kullanma süresi varmış.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Aaa düz oje halindeyken çatlamamaları çok değişikmiş:) bende buraya gelir gelmez alacağım bunlardan sanırım, her zamanki gibi takılarla uyumuna bayıldım^^

    YanıtlaSil
  2. @7-24makyaj.. özellikle hiç base falan sürmeden denedim çatlamıyor normal mat oje oluyor.. teşekkür ederim ayrıca da...-))

    YanıtlaSil
  3. Simli çatlayan ojeleri pek sevmiyorum yakından baktım da,sanırım bu simli değil mat güzel durmuş.

    YanıtlaSil
  4. @kokoş.. yok yok simli değil kesinlikle bu mat.. seversin sanıyorum..

    YanıtlaSil
  5. ay çok güzel duruyor

    banada beklerim, sevgiler

    gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. @gül.. Teşekkürler.. Kullanıcı adın neydi acaba?? Bloguna da bakarım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...