27 Aralık 2012

Günün Ojesi Rimmel London Metal Rush Purple Reign

Tünaydın. Bugün twiterdan takip edenler biliyor iş yerinde taşınmamızdan kaynaklı problemler yaşanıyor. Kaloriferlerimiz yanmıyor ve bir süre daha yanmayacak sanırım. Elektrik bağlantılarımız bir gelip bir gidiyor, ve en önemlisi de network bağlantılarımız henüz yapılmadı. Bu nedenle öğleden önce eve kaçtım. Ama malum eve gelince de işler bitmek bilmiyor, ancak bilgisayarın başına yazı yazmak üzere geçiyorum.
Bugünün güzel ojesi uzun aramalardan sonra nihayet Watsons'lara teşrif etmiş bulunan Rimmel London Metal Rush serisi ojelerden 80 numara Purple Reign. Ojenin adına ayrıca bayıldım, zaten İngiltere günlerimden beri kraliyet ile ilgili konuları da merakla takip ederim. O nedenle bu oje ayrıca hoşuma gitti.

 Rimmel London kadar kolay sürülen, neredeyse tek katta kapatan oje gerçekten de az bulunuyor. Bu arada oje serisinin ismi Metal Rush olmakla birlikte, ojeler kesinlikle duochromo'lar. Bu bakımdan FlorMarın DuoChorome serisi ve China Glaze'in Bohemian serisine ait ojeleri ile renk benzerlikleri var. Ama sürümleri ve kalıcılığı kesinlikle FlorMar'dan daha iyi. Bütün renk seçeneklerini göremedim henüz ama rastladıkça serinin diğer renklerini de almaya çalışacağım.


Günün ikinci ojesini de bu Claire's'in minik oje serisini bitirmek üzere sürdüm ve nihayet serinin tamamını sürüp bitirmiş oldum.
Bu renk de beğendiğim ve ileride sürebileceğim renklerin arasına eklendi. Renk sarımtırak olmakla birlikte içinde yeşil yansımalar da olduğu için gözüme kötü gelmedi. Tamamen sarı yansımalı olsaydı bu kadar beğenmezdim sanıyorum.
Bu arada China Glaze demişken, yarın İstanbul Anadolu Yakası Bostancı  Efe Kozmetik'de Tanaçan Kozmetik China Glaze oje sürüm günü gerçekleştirecek ve ben de kesin saati belli olmamakla birlikte orada olacağım. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Sevgiler...

9 yorum:

  1. Morun rengi çook göz alıcıymış, nefis!!

    Komik bir şey soracağım: ojenin ismi nerede yazıyor. Güya şişenin her yerine baktım, bulamadım. Ben de ne renk olduğunu tanımlayamadığım bir enk almışım da bronz diye, bari ne renk olduğunu anlayayım diye soruyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Rimmelin Metal Rush ojelerini merakla bekliyoruuum, size de cok yakismis.

    YanıtlaSil
  3. @bveç..:-)) şişenin üzerinde kocaman bir metal rush yazıyor ya onun altında minnacık bir şekilde yazıyor ben de nerede olduğunu bilmesem bulamazdım bi de o kadar zor görünüyor ki zor okudum valla..
    @AslıHan.. teşekkür ederim.. ojeler yavaş yavaş watsonslara geliyor sanırım..

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler yanıt için, büyüteçle inceleyeyim o zaman :))

    YanıtlaSil
  5. Yine şahane ojeler ve takılar! :)

    En çok sana yakıştırıyorum bu tonları ve kesinlikle Flormar'ın yapısından daha iyi geldi bana da Rimmel London'ın yapısı:)

    Ayrıca Claire's'in rengine bayıldım, bir İstanbula gelsem sanırım alacak listemde o kadar çok şey var ki kendimi kaybedebilirim:/ öpücükler:)

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. off hakikaten tam büyüteçle bakmalık zor okudum adını ben de..
    @7-24makyaj.. teşekkürler canım.. İstanbula gel mutlaka değişik bir sürü şey bulursun..

    YanıtlaSil
  7. yine yine yine harika bi yazı!

    YanıtlaSil
  8. @naslı.. Teşekkür ederim canım 😍😍

    YanıtlaSil
  9. mOrrlaR harıka çok yKışmış...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...