14 Kasım 2012

Günün Ojesi Blue Bell Rings..

Bu ojeyi o kadar sevdim ki, daha nette yeni koleksiyonu ilk gördüğümde bu benim olmalı demiştim. Tabi önceden gözüme kestirdiğim için de denediğim ilk renk o oldu. Aman nasıl parlak, nasıl tatlı, nasıl buzlu bir mavi. Tam yılbaşına uygun, içinde beyaz-soğuk ışıltılar bulunduran bir mavi. Aslında bu mavinin olduğu yılbaşı hediye kutusuna da bayıldım ama şimdilik sadece bu rengi aldım. İşallah yılbaşına doğru bu güzel kutuyu da alacağım.

 Şu altta görmüş olduğunuz hediye kutusunu yılbaşına doğru mutlaka alacağım. 
İçindeki kırmızı ve altın rengi de ayrıca güzel. Hediye olarak da güzel bir anahtarlık var içinde.

 Blue Bell Rings görüldüğü gibi kış boyunca sık sık süreceğim, bayıldığım bir renk oldu. Yarına da üzerine Konad disklerim ile güzel süsler yapmayı düşünüyorum.

Soğuklar iyice bastırıp, uzun kollu giysilere geçtiğimizden beri de armparty kombinleri iyi durmamaya başladı, o nedenle ben de yüzük kombinlerimi geliştirmeye karar verdim.

Bu aldığım ojelerden ilkiydi, devamı da bütün hafta boyunca gelecek. Ayrıca bu hafta içinde aldığım başka şeyler de var. Onları da sırayla göstereceğim.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. artık renkler de kendini tekrar etmeye başladı mecburen,haliyle..son zamanlarda çıkan yeni koleksiyonlarda hiç işte bu alınır denebilecek renk bulamıyorum,çünkü hepsi var artık :D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Hediye setlerindeki kırmızı gibi duran ojenin rengi çok güzelmiş. Sürdüğün mavi de ne kadar canlı duruyor. iyi günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  3. @TanurAysha.. evet bir kısım renkler tekrar ediyor kendini ama CG nin Cirque de soleil koleksiyonunu bekle derim ben orada çok değğişik renkler var..
    @makyajlı haller.. teşekkürler.. gerçekten de o yılbaşı setlerinde tek tek çok güzel renkler var..

    YanıtlaSil
  4. Harika bir ojeymiş ve sana da çok yakışmış;)

    YanıtlaSil
  5. @hilal.. teşekkürler canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...