11 Eylül 2012

Türk Tüketicisi Neutrogena® Pembe Greyfurt Serisini EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜL’üne layık gördü!


Tüketiciler tarafından en çok beğenilen Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirlemeye yönelik, bağımsız, % 100 tüketici görüşlerine dayalı bir ödül programı olan EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜLLERİ’ni kazananlar BrandSpark International tarafından yürütülen bağımsız tüketici araştırmasına katılarak oy veren gerçek tüketicilerin görüşleriyle belirlenmektedir. EN İYİ YENİ ÜRÜN ÖDÜLLERi 2012 ödüllerinden biri de Neutrogena® Pembe Greyfurt Serisi’nin oldu!Türk tüketicisi Neutrogena® Pembe Greyfurt’u tercih etti.
Sivilce ve Siyah Noktalarla Savaşınız Hiç Bu Kadar Güzel Kokmamıştı!

Neutrogena® Pembe Greyfurt serisi hoş pembe greyfurt aroması ve patentli MicroClear teknolojisi ile ciltte oluşan sivilce ve siyah nokta problemlerine çözüm sunuyor.

Neutrogena®’nın patentli MicroClear teknolojisi ve salisilik asit ile, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesini ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasını sağlar..Pembe Greyfurt Serisi ürünleri canlandırıcı formülleriyle cildi kurutmadan temizlerken, içerdiği pembe greyfurt aroması ile de duyuları harekete geçirerek cilde ferah bir his kazandırır; cilt bakımınızı keyfe dönüştürür.

Neutrogena® Pembe Greyfurt Serisi, Yüz Temizleme Jeli ve Günlük Peeling Jel’den oluşur.


Neutrogena® Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli,
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,90TL
Neutrogena® Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,90TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...