26 Eylül 2012

Sezon alışverişi..

Yavaş yavaş sezon alışverişine de başladım artık. Gerçi henüz çok pahalı ve 2 ay sonra indirime girecek ürünlere çok para da vermek istemiyorum ama geçen hafta sonu Zara'da bu güzel blazer ceketle bluzu görünce dayanamadım. Yanına bir de CharlesKeith'in indiriminden dolgu topuk bir sandalet aldım, havalar henüz iyi giderken de bol bol giyiyorum.


Sandaletler çok hoşuma gitti, tam gündelik kullanıma uygun, yanlız bağcıkları çok uzun neredeyse 4-5 kere dolanıyor bacağıma, biraz kestirmeyi düşünüyorum. Blazer ceketi ise skinny jean, t-shirt ve ya doldu topuk booty ya da stilettolar ile giyeceğim. Siyah bluz resimde çok belli olmamış ama omuzunda zımba detayı var çok hoşuma gitti. Hem abartılı değil, hem de trende uygun. Siz yeni neler aldınız bu aralar, bekliyorum.
Sevgiler.

4 yorum:

  1. cekete bayıldım :) bi an kendi ceketim sandım içinin beyaz olduğunu fark edip hııı değilmiş dedim :)) çok beğendim cicilerini :)

    YanıtlaSil
  2. @serinus.. bu ceketin birkaç rengi daha var o kadar kullanışlı ki neredeyse hepsini almak istiyorum..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan şekerim henüz fırsat bulamadım alışveriş için ama sezon fiyatlarının bu kadar yüksek olmasına sinir oluyorum!!

    YanıtlaSil
  4. @ozlemtuana.. Ben de cok sinir olurum ama bu ceketi bekletemedim indirime gecen sene ipekyoldaki begendigim ceket kacmisti oyle..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...