16 Ağustos 2012

Tırnak Beyazlatma Teknikleri..

Sürekli oje sürdüğümüz için tırnaklarımız da sararıyor haliyle. Tabi pekçok beyazlatma tekniği de deniyorum haliyle. En son yabancı vir blogda okuduğum bir yöntemi denemeye başladım. Etkisi fena değil ve çok basit. Tooth Paste denilen toz diş beyazlatma macunları ile tırnaklarınızı düzenli olarak fırçalayın diyor ancak bu tozların tırnakda çiziklere yol açacağını düşündüğüm için ben de evde bulunan Emmak beyazlatıcı diş pastasını kullanmaya karar verdim.

 Bunu zamanında eczaneden almıştım sanırım. Epey bir süre gider bana sanırım.

 Tırnağın üstüne böyle sıkıyoruz ve minik bir tırnak fırçası veya bir diş fırçası ile fırçalıyoruz. Beyazlatma fena değil, tabi sürekli ojeli olduğu için bir yandan da sararıyor tırnaklar. Ama şöyle birşey denedim, koyu renk bir ojeyi çıkarırken tırnaklarım, parmaklarım bütün yeşil yeşil lekelendi, bu macunla bir güzel fırçaladım ve ne iz ne leke hiç bir şey kalmadı.



 Daha sonra da oje sürmeden önce mutlaka Rimmel London'ın bu tırnak koruyucu-beyazlatıcı ürününü sürüyorum.


İşte tırnaklarımın son ojesiz ama beyazlatıcı-koruyucu cila sürülmüş hali. Eski haline göre dipleri oldukça beyazladı ve oluşan çizikler, tırtıklar kayboldu. Bundan önce Golden Rose'un aynı işe yarayan ürününü kullanıyordum ama sanki bundan daha çok memnunum.

Şöyle bir de güzel tırnak etlerini ittiren yok eden bir solüsyon bulsam çok iyi olacak. Tanaçan Kozmetik'in getirdiği ProLinc diye bir markanın iyi olduğunu söyledi Efe Kozmetik'den sevgili Dilek Hanım ama denemedim, birşey diyemeyeceğim. Ama  o denediğim birkaç üründen çok memnun kalmadığımı söyleyebilirim. Sizin de tırnak beyazlatma yöntemleriniz varsa duymayı isterim.
Sevgiler.. 

6 yorum:

  1. Tırnak itici olarak Lushun Lemon Flutterini kullabilirsin süper ama önce deneme iste sonra memnun kalırsan tam boyunu alırsın

    YanıtlaSil
  2. :))))) supermısss ozellıkkkkle yazınnnnnnnnnnnnn:))

    YanıtlaSil
  3. @melonunojeleri tamam bunu deneyecegim mutlaka..

    YanıtlaSil
  4. @kokoss kelebek.. Evet guzel duruyor,,:))

    YanıtlaSil
  5. bence gayet iyi bi çözüm bulmuşsun tatlım(:
    Bu arada sana videosunu çekerim dedim yalan oldu.O nedenle burada anlatıyım dedim.Çünkü aklımdasın fakat zaman bulamıyorum.
    İlk önce dot yapmak için kalemler var eğer böyle bir kalem sende mevcut değilse toplu iğnenin topunu da kullanabilirsin.Mavi ojeyi sürdükten sonra beş tane birbirine oldukça yakın ama birbirinin üzerine gelmeyen nokta yap.işin püf noktası çembersel bir yol izle bu beş noktayı yaparken.Çok basit dene.Eminim benden daha iyisini yapabilirsin(:
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. @nurdanaykolay.. :-)) çok güzel anlatmışsın denerim ben de tatilde.. dotting tools yazımı okumadınmı sennn bu arada??? :-((((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...