15 Ağustos 2012

Nars Farlar..

Nars en sevdiğim kozmetik markalarından biri. Fiyatları Dior , Chanel gibi çok ünlü markaların altında olmakla birlikte Loreal, The Balm gibi  drugstore markaların yanında da oldukça yüksek kalır. Ama bazı ürünleri var ki özellikle dünya çapında ünlü Orgasm, Exibit A allıklar gibi almadan yapamıyorum. Markanın 2'li farları da severek kullandığım ürünlerin içinde, özellikle bunlardan iki tanesi favorim olduğundan bugün bunlardan bahsedeceğim.

 Çok severek kullandığım ve arkadaşlarımın doğum günü hediyesi olan Demon Lover..

 İki far da oldukça koyu renkte ve mat yapıdalar. Altlarına baz sürüldümü daha kalıcı oluyorlar ama pigmentasyonları genelde iyi ve kalıcı. Kutusu çantada taşımak için uygun ama fırçası olmadığı için yanında mutlaka bir fırça bulundurmak gerekiyor bu farlar için. Tozutma özelliği fazla değil.


 Bütün göz kapağına öncelikle sürülecek açık renk bir farın üzerinde ayrı ayrı veya beraberce çok güzel bir ton oluşturuyorlar. Ama açıkça söylemek gerekirse bordoyu daha fazla sevip kullanıyorum. 4 gr. gibi az gözüken bir miktardalar ama kullan kullan bitmek bilmiyor aslında. Fiyatları sanırım en son 73 TL. gibi olmuştu. 

 Bu benim ilk aldığım ve çok sevdiğim Rajasthan. Buradaki koyu petrol yeşili renge aşığım.

 Alttaki rengi çok fazla baz olarak kullanıyorum, o nedenle biraz azalma belirtileri göstermeye başlamış nihayet.. 
Alttaki bej tam mat değil biraz ışıltılı olmakla beraber petrol yeşili tam mat ve ikisi birden çok güzel bir ikili oluşturuyor. 

Başka Nars farlarım ve daha pek çok marka farım olmasına rağmen en severek ve en sık kullandığım farlarım bunlar. Bir de bunlardan ayrıca bir Türk markasının en iyi nude paleti olarak tanımlayabileceğim FlorMar'ın 5'li farı var, onu da en kısa sürede tanıtacağım.
Sevgiler...

3 yorum:

  1. wow love the colours! and you have a lot of nice things on your blog! like it!
    Would you like to follow each other? :) I follow you now :)
    http://coldinvitation.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @H1972'sworld thank you :))
    @kingaovari thanks for follow l'll check ur blog out now..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...