6 Haziran 2012

China Glaze Pink Voltage..

Günaydın.. Dün itibariyle Haziran ayı Vanilya Club kutuları gelmeye başladı. O konuyu sonra yazacağım ama öncelikle içinden çıkan bu minik ojeyi göstereyim. Vanilya Club iki aydır kutuların içinde China Glaze'lerin minik boylarını gönderiyor, iyi de yapıyor. Böyle böyle minik minik bir sürü ojemiz olacak. Bu ojeyi görünce hemen Essence oje çılgınlığına ara vererek bunu sürüp denemek istedim. Zaten son zamanlarda feci şekilde China Glaze alasım vardı bu oje bir nebze isteğimi frenledi şimdilik. Önce görseller..






Oje çok güzel bir renk, şişenin içinde sedefli görünürken sürünce mat dokuya döndü ama görünüşü mat değil, ilginç bir ojeymiş. Ama sürünce ve özellikle de gün ışığında görünce yanık tene daha çok yakışacağını düşündüm. Ojenin sürümü kolay ama ton  farkı ve çizgi  yapmaması için en az 3 kat sürmek lazım. Sürdükten yaklaşık beş dakika sonra da tamamen kurumuştu. Bu ojenin hangi koleksiyona ait olduğunu bilmiyorum ama neon oje zevkimi oldukça tatmin etti diyebilirim.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. aa ben daha denemedim ama süper duruyormuş..tam neon yani :) hatta o kadar neon ki sürmeye çekindim ama güzel duruyormuş :)

    YanıtlaSil
  2. evet ben de çok beğendim.. bir de neon turuncu istiyorum aslında..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...