17 Şubat 2012

Pastel Limited Collection 308

Tırnaklarıma Sevgililer günü için Konad disclerle kalp desenleri yaptım. Aslında kırmızı ya da pembe oje sürecektim ama canım o gün gerçekten sarı oje sürmek istedi. Ben sürmek istediğim ojeyi  eve gitmeden hayalimde canlandırabiliyorum. Bir anda öyle aklıma geliyor ben bu akşam şu rengi süreyim diye, sonra elimdeki ojelerden de en çok istediğim tonu seçiyorum ki elimde gerçekten 200 kadar oje var. Hepsini kutularda sakladığım için öyle bir anda bakınca renkleri göremiyorum. Ama renkleri bildiğim için aralarında seçmece çıkarıyorum aradığım rengi.




Pastelin bu limited koleksiyonu gerçekten çok güzel. Ben bulur bulmaz 8 renk falan almıştım. Hepsi de birbirinden güzeller, o nedenle bu güzel sarıya ancak sıra geldi. Eve gelmeden bu rengi gözümde canlandırdım ve gelir gelmez tırnaklarımı hazırlayıp sürdüm. Üstüne de kalp şekilleri yapıp, uçlarına Singapur'dan aldığım simli bir ojeyle sünger baskı yaptım.






Bence gayet güzel oldular. Ama ojelerimin hepsini kullanıp, hevesimi alabilmek için bir ojeyi 2 günden fazla kullanmıyorum artık..
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...