7 Şubat 2012

avon alışverişim

Avonu marka olarak çok severim ve çok sık alışveriş yaparım. bazı ürünleri siz de kabul edersiniz iyidir. Ama bazı ürünlerini de üzülerek söylüyorum ki kötü. örneğin bir göz makyajı temizleme solüsyonu varki nasıl atacağımı şaşırdım iki kullanımdan sonra.Neyse ben bu sefer kendi aldıklarıma geleyim.. Öncelikle Color Trend serisinin yeni rujlarından 3 tane aldım..


En baştaki "First Date", ortadaki  "Chocolate Kiss" ve en sağdaki de  günün anlam ve önemine uygun olarak "Valantine"..

Sürümleri çok hafif, çok tatlı rujlar.Fiyatları 4.70 tl. Gayet uygun bence. Ben bunların üstüne bir de Glaze Wear parlatıcılarından sürüyorum. Bence daha güzel oluyor. İki adet de bu parlatıcılardan aldım.



Soldaki "Nude Shimmer" parlamasına bayıldım. Sağdaki "Plum Dazzle" bende daha önce de vardı ve bayılarak kullanıyorum kendisini. Bir adet de işyerimde bulunsun diye aldım. Bu Glaze Wearin serisini tamamlamayı düşünüyorum. Fiyatı son katalogda indirimde 8.90 tl.

Ayrıca yeni kataloğu beklemeden Avonun yeni çıkardığı süper shine serisinden de bir ruj alıp denedim. Dudakların çok parlak olması gibi bir vaade karşı o kadar da parlak olmuyor tabiki. Bir de bu katalog renkleriyle gerçek renklerin uyuşmaması problemi sürüyor. Ruju ancak bastırarak 4-5 kat sürersem istediğim renge yakın bir renk elde edebildim. Bunun fiyatını hatırlayamadım ama 8-9 tl bir şey olması lazım.

Son olarak da Anew Clinical serisinden yeni bir serum aldım. Daha önce "Derma Full Pro Wrinkle Serum"u kullanmış ve memnun kalmıştım.  "Resurfacing Expert Smoothing Fluid" cilt yüzeyini yenileyen, pürüzsüzleştiren serum oaltak geçiyor tanıtımda. Fiyatı indirimde 33 tl. Kullanmaya dün başladım birkaç gün geçtikten sonra aldığım sonuca göre daha ayrıntılı bilgi vereceğim.



Şimdilik bu kadar diyorum. Sevgiler..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...