22 Ocak 2023

Aşkın günü 14 Şubat'a Alix Avien Paris ile Hazırlan...

 Alix Avien Paris ile Kırmızı Ruj Cazibesi

Sevgililerin kutsal günü 14 Şubat yaklaşırken, planlar yapılmaya başlanmıştır. Her ayrıntısını titizlikle planladığımız bu özel gün için makyajımız da en önemli detayımız. Tüm dünyada önemle kutlanan bu özel gün için siz de geç kalmadan hazırlıklara başlayın. Günlük hayatta çok ağır makyaj tercih etmeseniz de 14 Şubat'ta gecenin konseptine uygun, aşkın rengi kırmızı ile yeniden aşık olunacak bir görünüme kavuşabilirsin.






Sevgililer Gününün ilk tercihi olan kırmızı tonlarını dudaklarınızda kullanarak göz alıcı bir havaya bürünebilirsiniz. Kırmızı dudakların cazibesi ile partnerinizi büyüleyebilirsin.

Alix Avien Paris, Mat Likit Ruj 522 Wine Red, Mat Lipstick 417 Deep Fuchsia ve Liplenir Pencil 17 Ruby Red ile daha koyu bir dudak makyajı yapabilirsin. Bu makyajı özellikle gece planı yapanlar için öneriyoruz. Liplenir Pencil 17 Ruby Red Koyu ile dudaklarını çerçeveleyip içini doldurduktan sonra rujunu sürebilirsin.




           



Tercihini daha çarpıcı kırmızı tonundan kullanacaklar için de Alix Avien Paris Mat Likit Ruj 521 Wild Red, Mat Lipstick 422 Wild Red, ve Liplenir Pencil Ruby doğru seçim olacaktır. Göz alıcı ve kırmızı rujun cazibesini harika bir görünüme kavuşabilirsin.




14 Şubat hazırlığına başlarken ışıldayan bir cilt makyajını sakın göz ardı etme. Son olarak da makyajını ince bir eyeliner ve romantik kirpikler ile tamamlayabilirsin. Alix Avien Paris Eye 9 Lash sayesinde iz bırakan bakışlarını dolgun kirpiklerin ile taçlandır.




Alix Avien Mat Likit Ruj 522 Şarap Kırmızısı 189 TL

Alix Avien Lipliner Kalem 17 Yakut 159 TL

Alix Avien Mat Ruj 417 Derin Fuschia 199 TL

Alix Avien Mat Likit Ruj 521 Yabani Kırmızı 189 TL

Alix Avien Mat Lipstcik 422 Yabani Kırmızı 199 TL

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...