11 Ocak 2023

JAPON CİLT BAKIM LİDERİ SHISEIDO’DAN KUSURSUZ BİR MAKYAJA HAZIRLIK

Shiseido Vital Perfection serisi içeriğindeki saf retinol sayesinde hyalüronik asit ve kolajen üretimini destekleyerek göz çevrenizi anında sıkılaştırırken cildinizi kusursuz bir makyaja hazırlıyor.

 





Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask, cilde sıkılık, toparlama ve gerginlik kazandırırken yaş ilerledikçe oluşan sarkma görünümünü anında azaltıyor ve yüz konturunun belirginleşmesini sağlıyor. Özellikle çene hattını hedefleyen Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask, Shiseido’nun özel kompleksi 4MSK & VP8 ile lekelere ve eşit olmayan cilt tonuna neden olan melanin üretimini bastırıyor, cildi aydınlatıyor ve ciltte genç bir görünüm sağlıyor. 6 yüz + 6 çene maskesinden oluşan 2 parçalı Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask, içeriğindeki su teresi özü sayesinde tip 3 kolajen üretimini teşvik ederek sarkmanın neden olduğu derin çizgilerin görünümünü etkili bir şekilde azaltıyor. 

Fiyat: 2.100 TL.




Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask, sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi için anti-aging etkili ekspres bir bakım sunuyor. Shiseido’nun orijinal TruStructive™ teknolojisi ve yeni Kurenai-Trulift Kompleksi ile harmanlanan Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask, cildin yapısını güçlendirirken kendi doğal onarıcı fonksiyonlarını iyileştiriyor ve gözle görülür şekilde göz çevresini kaldırıp sıkılaştırıyor. İçeriğindeki saf retinol sayesinde cildin hem hyalüronik asit üretim miktarını hem de kolajen üretimini arttırıyor böylece göz çevresindeki donuk ve yorgun görünümün azalmasına yardımcı oluyor. Özel MATSU-ProSculpt Kompleksi içeren ekspres göz bakım maskesi, göz bölgesinde yaşa bağlı şişkinlik görünümünü de azaltmayı hedefliyor.  

Fiyat: 1.650 TL.




1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...