10 Ocak 2022

Aralık Alışverişleri..

2021'i geride bıraktık. Herkese iyi yıllar diliyorum. Yılın son bitenlerinden sonra son alışveriş yazısı da geldi. Bu ay dediğim gibi hem yılbaşı hem de doğum günü ayım olunca biraz torpil geçtim kendime. İndirimler de boldu o nedenle baya bir şey aldım diyebilirim. Bakalım neler almışım.


Bu toplu fotoyu çok sevdim. Ama aslında hepsi farklı yerden ve farklı zamanda alındı. 
Ama hepsi indirimli ve Deborah fondöten ile Pure beauty krem 10 TL. idi. 


Bu da diğer toplu foto, Watsons, Kiko, Benefit falan baya karışık alışverişler yapıldı bu ay.
Likit bronzer arayışım da Missha ile son buldu bu ay. 


Bunları mesela Watsons puanlarımla aldım. Mara'nın manikür peelingini ucuz buldukça stokluyorum. Açılmadan uzun süre dayanıyor ama açıldıktan sonra uzun süre beklerse içerisindeki yağ ağırlaşmaya başlıyor. Ona göre kullanmak lazım. 
Splat diş fırçalarını da indirimde buldukça alırım. 
Arkadaki kurabiyeler ise Ikea'dan her sene alırım onlardan. 


Yukarıda yazmıştım, bunlar Watsons'ın bitenler/son kalanlar sepetinde tanesi 10 TL. idi. O sepetlerden çok iyi şeyler çıkıyor bakmanızı öneririm. 
Fondöten gayet başarılı bence. Kremi henüz denemedim. 


Pastel'in bu ikili allık paletlerinden en beğendiğim rengi indirimde aldım. Rengi Warm honey, mat ve ışıltılı allıklar bir arada iyi olmuş. 


Çok istediğim bir şeyi de aldım, Physcians Formula monoi mat bronzer. Bunun açık rengini aldım çünkü koyusu geçen ay aldığım All Star palette vardı. Buna gerçekten dayanamadım. Zaten muru muru bronzer kullananlar ne demek istediğimi anlar. 


Kiko indiriminden artık makyaj malzemesi değil de bir tane cilt bakım yağı aldım. Ama yılbaşı koleksiyonu indirime girerse alacağım bazı şeyler var tabi. 


Likit  bronzer arayışımı evet sonlandırdım. Missha  gerçekten başarılı,  inanılmaz kalıcı. Bu Juicy pang serisini herkese önerebilirim. Tabi bronzer deyince bir klasik olan Benefit Hoola'yı da nihayet bu ay koleksiyonuma kattım. Bundan sonra bu mu yoksa Nars Laguna ile mi devam edeceğim göreceğiz. 


İki adet duş jeli aldım. LPM sırf deniz kokusu diye alındı. Mara'nın bu yeni serilerini merak ediyordum. Duş jellerinden kokusunu en çok beğeneceğimi düşündüğümü aldım ama hiç beğenmedim çünkü öksürük şurubu gibi kokuyor. 


BİM'den çikolata ve ojeler alındı. Ojeler 3'ü bir arada 12 TL. falandı. 


Önde Nascita fırçalar var. Meşhur 267 ve onun bir küçüğü, bu ikisi markanın en sevdiğim fırçaları diyebilirim. Ama bu fırçalar bir süre sonra bağlantı yerlerinden oynamaya başlayıp kırılıyorlar. Benim bu 267'yi 3. defa alışım. Normalde daha hiç bir fırçamı kırmış veya bozmuş değilim bu arada. Sorun bende değil yani.
Sephora'dan Origins'in masksimizer maske etkisini arttırıcı spreyini aldım. fena değil ama indirimsiz fiyat çok gereksiz çünkü muadili varmış elimde. Bir de Sephora'nın minik lip balmlarından aldım. Çok tatlı bir rengi var. Deborah fondöten çok iyiymiş, beğendim. 
Kremi henüz kullanmadım. 


LCW'den bu tatlı kupaya dayanamadım tabi ki. Çok şeker fiyatı da oldukça uygundu. 


LYKD likit aydınlatıcı, Isana C vitaminli serum krem,  NYX total control drops fondöten ve L.A. Colors kapatıcı hepsi gayet indirimli alındı. Hele NYX'in 169 TL. olan fondötenlerinin bu rengi 40 TL. olunca alındı tabi ki hemen. 
Nip+Fab Glycolic Fix night pads de %50 indirimliydi ve çok güvendiğim iki arkadaşım  tavsiye edince hemen aldım. 


Revolution Skin serisinin bu göz serumundan bir tane bitirmiştim. Çok indirim yoktu bu sefer ama yine de aldım çünkü fiyatı her an daha da artabilir diye düşünüyorum.  Tahmin ettiğim gibi artmış da şimdi bakınca gördüm. Ama yeni bir indirimde bu serumu kaçırmayın derim.


Sephora alışverişime verilen testerlar ve doğum günü hediyesi maske, maskeyi hemen denedim iyiymiş. Parfümleri de sıra ile deniyorum.  Burberry intense biraz ağır diyebilirim pek sevmedim onu. 


Yine LW Home'dan bu 3'lü bardak setini ve cam pipetleri aldım. Bardaklar 40 TL. idi. Pipetler de 30 TL.  falandı galiba. 


Burada belli değil ama içinde bir de temizleme fırçası var. Tabi dikkat etmek lazım ama kalın bir cam kolay kırılmaz bence. 


Ve ayın yıldızı kendime doğum günü hediyem Derimod'un bu botları oldu. Çok uzun süre düşündüm almak için ama sonunda dayanamayıp aldım ve bir kaç defa da giydim. Rahat ayağı saran bir kalıbı var. İstanbul'da havalar soğursa nihayet çok iyi olacak.

Evet kutlu doğum ayını ayını da bu şekilde atlatmış olduk. Ocak ayı biraz yavaş geçer diye umuyorum. Siz aldıklarımı beğendiniz mi?
Sevgiler..

 

16 yorum:

  1. Güle güle kullan, hepsi çok güzel ve de iyi alışveriler yapmışsın. Isana C vitaminli serum kremi ve revolution serumu merak ettim, en kısa zamanda ben de bakayım bunlara...Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @perriscope revolution serum başarılı isanayı henüz denemedim... teşekkürler..:-)

      Sil
  2. beğendik. kutlu doğum ayı da iyi geçmiş, derimod çoook severim, deri ceket ve çizmelerini :) ne zengin bir yazı bu :) 1 4 9 11 nolu fotiler pekuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet iyi geçti hediyeler boldu :-)))

      Sil
  3. Bolca alışveriş yapılmış güle güle kullan.. Çok ilgimi çeken farklı bir ürün görmedikçe kozmetik almıyorum artık.. Isana C vitaminli serum kremi merak ettim ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily isana'nın fiyatı o kadar uygundu k açıkçası makyaj temizlemek için kullanayım diye aldım daha denemedim bakalım nasıl olacak :-))

      Sil
  4. Cam pipet olayını bilmiyordum. Çk iyi. Bakayım. Plastik pipetler atılıp çevreyi kirlettiği için beni çok rahatsız ediyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet ben de uzun zamandır plastik kullanmıyorum.. camdan başka metal de var onlar çocuklara daha iyi olabilir...

      Sil
  5. 10 TL'ye hala bir şeyler var demek ki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden herhalde sondu baktım o köşeye bile zam gelmiş artık :-(

      Sil
  6. Aklıma soktun bi kere.. o pipetlere aşık oldum. :) Pastel palet çok iç gıcıklayıcı :) Flormar'ın o seri ojelerini çok seviyorum. Mint yeşili bende de var.. Güzel güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız :-)) pipetler ne şirin değil mi yazın soğuk içeceklerle falan çok da hoş durur.. teşekkürler :-))

      Sil
  7. Watsons indirimli ürünler kısmı çok iyi oluyordu ama yakınımdaki 2 şubede de o tarz ürünleri artık göremiyorum. Aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan teşekkürler :-)) ben de sadece bizim oradaki şubede görüyorum artık umarım kalkmaz..

      Sil
  8. Botlar harika güle güle kullan ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...