5 Mart 2021

Jowe Cosmetic Kaş jeli.

Kaşlar yüz ifadesini nasıl değiştiriyor biliyorsunuz. Kaşları doğru şekillenmiş biri erkek veya kadın gerçekten çok başka duruyor. O nedenle kaş tasarımı yapan güzellik merkezleri büyük rağbet görüyor. Kaş tasarımı ürünlerine  son zamanlarda kaş sabunları ve kaş jelleri de eklendi. Ben de Jowe Cosmetic kaş şekillendirici jeli denedim, bakalım nasılmış.


Öncelikle ben kaşlarımı hiç almıyorum. İlk sebep çok acıyor ikinci sebep de kaşlarım nispeten düzgün, 1-2 tüy dışında almayı gerektirecek hiç bir şey yok onu da ben önemsemiyorum zaten. 
Arada sadece bir kere kaş laminasyonu yaptırdım o kadar. O işlem de kaşlarımı hep aynı şekilde tuttuğu için çok memnun kalmıştım.


Ürün 50 ml. ve fiyatı da 80 TL. civarında bu miktarın çok uzun süre gideceği göz önünde bulundurulursa fiyatı gayet uygun geldi bana. 


İçinden çıkan kaş tarama aparatını jele hafifçe dokundurarak daha sonra kaşlarımızı hafif hafif yukarı doğru tarıyoruz. Kaşlar aynı laminasyon yaptırmış gibi oluyor, kaşlar aynı zamanda biraz da dolgun görünüyor ve akşama kadar da aynı şekilde duruyor. 


 

İçerik bilgisini de merak edenler için ekleyelim. 


10 gündür falan kullanıyorum ürünü kolay kolay bitecek gibi değil ama tek korkum ürünün bir süre sonra kuruma yapması. Umarım öyle olmaz. 


Fırça temizliğini ise direkt su ile yapıyoruz. Akan suyun altına tutup parmağınızla kalan ürünü temizlerseniz fırça tertemiz olacaktır. 

Ben Jowe kaş jelini oldukça sevdim. Uygulama yaptığım videoları da instastoryde paylaşıyorum. Instagramda da takip ederseniz sevinirim. 
Sevgiler..






8 yorum:

  1. jowe kaş iyimiş bu bakayım buna savolasıın :)

    YanıtlaSil
  2. Benim de ihtiyacım var. Kaşlarıma hiç özen göstermiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya aslında çok iyi bakmak lazım bütün ifadeyi değiştiriyor çünkü..

      Sil
  3. bu ürününde çok reklamı yapıldı ve çok merak ediyordum. Tek tereddütüm bu tarz ürünlerin uzun vadede kaşa zarar verip vermemesi. Senin böyle bir izlenimin oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu geldiğinden beri neredeyse her gün kullandım herhangi bir zarar görmedim ben hiç birinde böyle bir etki olacağını da düşünmüyorum açıkçası...

      Sil
  4. Jel form kaş ürünleri bu ara çok gözüme çarpıyor, etki olarak iyi gibi görünüyor. Herhangi bir olumsuzluk yoksa denenebilir aslında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet duruşu ve etkisi gayet iyi bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...