9 Aralık 2020

2020 Cilt Bakım Favorileri..

#birürünüçyorum ekibi olarak 2020 favoriler yazılarımıza cilt bakım ürünleri ile devam ediyoruz. Bu yazıda tabi hepimizin cildine göre olan favorilerini okuyacaksınız. Benim favorilerim kendi yağlıya dönük karma cildime göre olacak.  Haydi bakalım #cildinegöreseç ekibinin favori ürünlerinden siz neleri beğeneceksiniz?



Toplu olarak bakarsak baya çok görünüyor, bunların hepsini mi kullanıyorsun hangi ata kullanıyorsun dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ama merak etmeyin, uygun ürünlerle cilt bakımı hem çok vakit almıyor hem de gerçekten cildinize yatırım yapmak vakit kaybı olmuyor asla. 


Önce temizleme ve tonikleme favorileri ile başlayalım. Cildimi sabah akşam OSL'nin bu temizleme jeli ile yıkıyorum. Sabah gece kremi kalıntılarından akşam ise hem makyaj hem de günün kiri pasından arındırıyor cildimi. Detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz. Tonik olarak gerçekten Miniso'nun toniklerini tek geçerim, hepsi mi güzel olur ve cilde süper nem verir artı nem tutmasına yardımcı olur. Cilt bakımı rutininizde tonik varsa mutlaka deneyin derim. 
Nem spreyi olarak da çıktığından beri Neutrogena'nın bu zerdeçal özlü spreyi favorim, yazısı burada. 


Sprey toniklerde burada yok ama şu anda bulamadığım Farmasi'ninkini de söylemek isterim. Yeniden satışa koyulursa kesinlikle favorim o olacaktır. 


Tabi temizleme aşamalarında Foreo Luna mini 3'ün yardımını aldım bu sene. Sabah parıltı modunda, akşam temizleme modunda çalıştırdığım Foreo Luna mini 3'ün detaylı yazısını üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Ayrıca Foreo ürünlerini incelemek   isterseniz de linkini bırakıyorum sizin için.


Gündüz rutinimde kullanmayı sevdiğim ve bu sene benim için sınıfı geçen ürünlere bakalım hemen. 
Güneş kremi olarak La Roche Posay Shaka Fluid favorim, yağlanma ve parlama yapmıyor ve iyi de koruyor. Daha çok makyaj altına kullanmayı seviyorum bunu. Yılın ilk yarısı Kiko Milano Hydro Pro Glow favorimken ikinci yarısı 50 SPF içeren Simple aydınlatıcı serum favorim oldu.  İkisi de benim cildime iyi gelen parlaklık veren ama yağlanma yapmayan ürünler. Özellikle Simple yazın bile ağır gelmemesi ile beğenimi kazandı. 
Yılın son aylarında Simple veya Kiko üzerine  kullanmaya başladığım Etat Pur nemlendirici de çok iyiymiş. Bunu özellikle gece de bir Kolajen veya Hyaluronik asit içeren serum üzerine denediğimde nemlendirme etkisini çok beğendim. Aynı şekilde Darphin Stik nemlendirici de hem serinletme hem de nem verme özelliği olduğu için beğenimi kazandı. Yoksa stik ürünler ile gerçekten çok iyi anlaşamıyorum ben, bu bir istisna oldu. 
Flormar tone up krem de cilde makyaj altına canlılık vermesi ve aynı zamanda baz olarak da kullanılması açısından favorilerim arasına girdi.



Geve cilt bakımı favorilerine bakarsak, serum olarak pek çok ürün denememe rağmen Loccitane serum bu sene etkisi ile favorim oldu. Yazısını üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. 
Bütün Hyaluronic veya C vitamini içeren serumlarımın üzerinde denediğim Nuxe Marvelliance Expert Fluid ile de çok iyi anlaştık. Hem yaz hem kış cildim yumuşacık ve nemli nemli uyandım bunu kullandığım için. Göz kremi olarak da bu sene tek favorim Vichy 89 mineral oldu. Diğer kullandığım bazı kremler de güzel ama bunu daha çok beğendim. 
En ufacık bir sivilce durumunda ise gece ve gündüz hemen Herbal Science tea tree S.O.S. oil kullanmaya geçiyorum. Biliyorum bu marka çoğu kişiye güven vermiyor ama ben bunun faydasını çok gördüğüm için öneriyorum. 
Gece dudak bakımım ise Lanolips'e emanet, özellikle bu balmını çok seviyorum gece dudak bakımı için ideal bence. 


Maskelere gelirsek, bu sene yine Glam Glow kil maskesi favorim oldu. Yüzümü germeden arındırmasından, yıkadıktan sonra bile yumuşacık kalmasından memnunum. Bu maskeye çok pahalı olduğu için bir alternatif arıyordum bulduğumu tam deneyemediğim için henüz burada bahsetmiyorum. 
Nem maskesi olarak da 2-3 aydır kullandığım Origins coconut maskeyi beğendim. Bunu bir de çok uygun fiyata almıştım. Bitince buna da alternatif arayabilirim. 
Tabi kağıt maskelerde favorim her cilt tipine uygun mikro fiber maskeleri Foreo oluyor. Özellikle favorim olan Kore formüllü  make my day ve youth junkie maskelerini çok seviyorum. Tabi maskeleri uyguladığım Foreo Ufo mini de her anlamda favorim, bıraktığım linkten ürünleri satın da alabilirsiniz. Cilt bakımında serum, gece kremi uygularken de bu cihazı rahatlıkla kullanıyorum. Hatta şu an başka bir kullanma şekli gördüm onu da deniyorum bakalım. 
Çok sorulan sorulardan UFO ile UFO mini arasındaki fark nedir cevabını da buradan vermeye çalışayım. UFO minide soğutma terapisi yok bir tek bildiğim kadarı ile. Ben bundan da gayet memnunum.  Detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz. 
 


Vücut bakımı favorilerimizi ayrı bir post olarak yazmayacağız o nedenle hemen kısaca el ve vücut için kullandığım ve sevdiğim kremlerimi de göstereyim. Ellerim için gece kullanmayı sevdiğim, bütün gece besleyen ve sabaha yumuşacık yapan kremim Cake Beauty. Bunu bittiği anda yeniden alacağım tabi ki ama yazın bunu değil başka daha hafif bir krem kullanıyorum. Bu baya bir balm kıvamında ama Neutrogena'nın kremlerinden falan çok daha iyi.
Vücut için ise hem iyi nemlendirdiği hem  kolay ulaşılabildiği hem de uygun fiyatı nedeni ile Avon vücut losyonları tercihim. Herhangi biri olabilir benim için hepsi iyi nemlendiriyor. Bundan sonra da tavsiye üzerine muzlu olanını alacağım. 


Evet benim bu seneki favori ürünlerim bu şekildeydi. Merak ettiklerini yorumlara bekliyorum. Nilgün'ün 2020 cilt bakımı favorileri için buraya, Gül'ün 2020 cilt bakımı favorileri için de buraya tıklayabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için tıktık.
Sevgiler..



 

24 yorum:

  1. Sende görünce hatırladığım ürünler oldu :) Darphin stick benim de çok sevdiğim bir nemlendirici. Önümüzde koca bir yıl var,gelsin yeniler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily bu sene favorilerin bazıları değişebilir ama bazı demirbaşlar aynı kalacak tabi :-))

      Sil
  2. Simple aydınlatıcı serimu listeme aldım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan yazın kullanırsan çok seveceksin .. çok hafif bir yağ..

      Sil
  3. Hepsi güzel ürünler dört beş tanesi hariç, hepsini kullanıp sevdiğimi söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik harika yaşasın ortak favoriler :-))

      Sil
  4. harika ürünler teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  5. La Roche poşey güneş kremi benim de favorim ama erat püre ne yazık ki benden sivilce yaptı büyük bir ümitle kullanmıştım aslında 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona bir süre sonra tekrar dene geçebilir...:-))

      Sil
  6. ilk iki foti sevdim not aldım tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone sana göre güzel ürünler var.. ve yeni yılda uygun fiyatlı ürünler yazısı da gelecek her yerde bulunabilen :-))

      Sil
  7. Doğru üşeniyoruz ama cilde yatırım önemli. Çok iyi yapıyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi keşke daha erken başlasaymışım diyorum ben de..

      Sil
  8. Glam Glow kil maskesini denemediğim için merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara baya güzeldir bütün ürünleri parasını hak eder.

      Sil
  9. Tavsiyen ile aldığım Simple Işıltı veren serumundan çok memnunum. Avon'un aile boyu nemlendiricisinin etkisini ve kokusunu çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun simpledan baya memnunum ben mat fondötenlerin altına da süper oluyor..

      Sil
  10. Cake Beauty ürünlerini ben de seviyorum ayak kremi de çok güzel mesela:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet el ve ayak kremi süper :-))

      Sil
  11. La Roche posay ın cilt ürünleri de olduğunu bilmiyordum birkaç parfümünü kullanmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben de parfümü olduğunu bilmiyordum :-)

      Sil
  12. Favorim diyeceğim bir ürün olmadı ama beğendiğim birkaç şey keşfettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden o zaman güzel bir yazı gelsin o ürünler hakkında..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...