7 Haziran 2020

Newwell Yeni Ürün İncelemesi..

Bugün New Well Kozmetik'ten son gelen paketin içinden çıkan ürünleri inceleyeceğiz. Tabi paketten bir gündüz bir de gece kremi çıktı ama bunları daha kullanamadığım için ayrıca yazmam sonraya kalacak. Bu yazıda sadece baz, serum fondöten, kapatıcı ve likit mat ruja yer vereceğim.



Daha önce markadan hiç fondöten denemediğim için ilk o ilgimi çekti tabi. Meşhur New Well dermacover fondötenlerini çok duydum ama denemedim o nedenle bu fondöteni makyaj yaptığım ilk gün hemen denemeye aldım. 



Bendeki 03 numarası, herhangi bir isim belirtilmemiş ama rengi bana tam oldu neyse ki. Kapatıcının D113 numarası mat rujun ise D-203 numarası var. 


Makyaj bazını ise daha önceden olduğu için biraz kullanmıştım. Yapısı cildi mat ve kadife gibi bırakıyor  ve içeriği de fena değil. 


Şimdi önce üç ürünü birlikte denedim. Baz bazı fondötenlerde fena olmuyor ama ben bu serum fondötenle uyumunu çok da beğenmedim. Serum fondötenler cildi daha nemli gösterme amacında olmasına rağmen bu fondötenle baya kuru durdu özellikle o ara çok fazla kuruyan bir kaç bölgede resmen pütür pütür göründü. Benim de aklıma daha önce başka bir markanın fondöteni için uyguladığım bir taktik geldi. 


Hemen Wetnwild'ın jel bazını devreye aldım ve onunla denedim. Sonuç aynen beklediğim gibi daha iyi oldu. O pütürler ve kuru görüntü kayboldu. Fondöten oldukça akışkan orta kapatıcılık ve dayanıklılıkta sürerken yine yoğun bir parfüm kokusu geliyor. Sonra kayboluyor o koku. 


İçinde SPF 20 olması artı puan, nemli süngerle uygulanırsa daha doğal duruyor ama kapatıcılık için fırça ile denediğimde çok da sevmedim. Sünger tek tercihim. 


Damlalığa gelen fondöteni süngere alıp uygulama yapın direk yüze uygulamada yere veya daha da kötüsü kıyafetinize damlayabilir. Dediğim gibi oldukça akışkan yapıda. 


Rengi böyle. Newwell kozmetik serum fondöten 03 numara linkini bırakıyorum. 



Newwell kapatıcıya gelirsek, bunun da 4 rengi var. Bendeki 113 bir tık daha açık olmasını isterdim ama bu benim kendi göz altımı biraz daha açık renk istememle ilgili tabi.  Kapatıcının aplikatörü fena değil, bazı aplikatörlerde ürün çok toplanır bunda öyle değil çok gelmiyor en az iki defa aplikatöre ürün almanız lazım. 


Kapatıcılığı yine orta benim için. Bu arada fondöten ve kapatıcının tamamen aynı renk olduğunu fark ettiniz değil mi? Bu şekilde kullanmayı sevenler için ideal renk uyumu bence.
Fondötenle renk uyumundan başka yapı olarak da uyuyor. birbirlerini bozmuyorlar veya kapatıcı gün içinde bozulmuyor.  Tabi fondötende olduğu gibi uygulamadan önce çok iyi nemlendirmek lazım. 



Bazdan biraz daha bahsedeyim. Çok yağlı ciltlere süper olur. Ya da çok nemli yapılı fondötenlerle iyi olur. Kuru ciltlerle veya cildi kuru gösterecek pudralı yapıda bir fondötenle kullanmaya uygun değil. 



Yapısı bu şekilde.


Yalnız cilde gayet güzel blur efekt veriyor. Belki sadece gözenekler üzerinde kullanılabilir ama akşam iyi temizlemek kaydı ile tabi.


Bazın üzerine fondöten sürülmüş hali, bence hoş duruyor ama dediğim gibi kuru bölgeleri vurguluyor. 



Son olarak Newwell likit mat rujdan bahsedeceğim. Bendeki 203 numara, hoş bir soğuk gül kurusu tonu. 


Aplikatör rahat tek seferde bir sürüşe yeter ürünü alıp uygulama yapabiliyorum. Yine bunda da hafifçe alabildiğim bir şekerli sakız kokusu var. 



Yalnız bu ruju ben çok beğendim. Bir kere çok kalıcı, Biliyorsunuz maskesiz çıkmıyoruz bu ara. Ben maskenin altına da ruj sürmekte ısrarcıyım. O ruj akşama kadar maskenin altında olduğu veya maskeyi takıp çıkardığım için süründüğü halde bozulma olmuyor. Ayrıca kurutmuyor da rujun varlığını hissetmiyorum bile genel olarak ki benim için iyi demek. Rujlara şans verebilirsiniz.

Bugün tanıtacağım New Well Makeup ürünleri bunlar, merak ettiğiniz veya yazmamı istediğiniz başka ürünler varsa yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..



14 yorum:

  1. Very interesting products! 

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan. Fondöten yeni çıkmış herhalde denk gelmemiştim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet ben de ilk defa gördüm bunu...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. æslınındünyası tam bir joker renk bence..

      Sil
  4. Güzel gunlerde kullan, daha hıc kullanmadım ama aydınlatıcısına bakmıştım gratise gidip çok hoşuma gitmişti o aydınlık görüntüsü.:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamkokoş aydınlatıcıları gerçekten çok güzel ve başarılı :-))

      Sil
  5. sayende bu marka iyice ilgi alanıma girdiiii :)

    YanıtlaSil
  6. Newwell rujun rengi tatlıymış romantik bir renk ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...