27 Ocak 2022

Farmasi Pure Rose Serisi..

Farmasi Pure Rose serisini  gül özü içeren her şeyi büyük bir zevkle kullandığım ve bitirdiğim için sizin için de yazmak istiyorum. Seride 4 ürün var, ben burada 3 tanesinden bahsedeceğim. Çünkü elimde açık tonikler olduğu için gül suyu toniğini henüz kullanmadım. 


Temizleme jeli, gül yağı ve nemlendirici krem bir süredir sabah-akşam kullandığım ürünler. 



Gül yağı gül suyundan elde edilmiş ve ciltte çok hafif yağ olarak hissedilen ama güçlü bir nemlenme etkisi bırakıyor. Ayrıca benim tecribeme göre gül yağı aydı zamanda benim cildime tabi antiseptik etki yapıyor. Bu yağı kullandığım süre içerisinde hiç bir sivilcelenme veya aksi tesir görmedim.  Özellikle gündüz kullanmayı tercih etim ki cildim nemli ve ışıltılı görünsün. Ama tabi gece de kullanılabilir. 



Yağın içeriği iyi bence. Dediğim gibi ciltte hemen emilip yağlı bir his bırakmıyor hem de üzerine sürdüğüm krem ve güneş kreminin etkisini hafifletmiyor.  Bu arada evet bu sırayla sürüyorum. Cilt bakım yağı, nemlendirici krem ve güneş kremi. 


Temizleme jelinin de içeriği fena değil bence. Tabi içlerinde bir gül esansı yani gül kokusu var hepsinin. Sabah ve akşam cildimi bu yıkama jeli ve konjac sünger ile temizliyorum. Güzel bir jel, sonrasında cildimi kurutup germiyor.


Bu kremi de beğendim. İçindeki alkol çeşitleri iyi alkoller sınıfına giren ve ciltte nem tutan içerikler şeklinde tanımlanmış. Bu krem de ciltte hemen emilip güzel canlı ve nemli bir cilt bırakıyor. 


Yapısı oldukça yoğun bir krem. Su bazlı ürünleri daha yoğunlaştırmak için kullanılıyor aynı zamanda o içindeki alkol türevleri. 


Ama görüldüğü gibi hemen yayılıpc cilt tarafından  kolayca emiliyor. Cilde canlı ve güzel görünüm veriyor. Ben gündüz için verdiği nemi yeterli buldum kendim için.

Ürünleri Farmasi online kataloğundan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..



10 yorum:

  1. Gül yağının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Gül kokusunu sevmem o yüzden uzak dururum gül kokulu şeylerden genelde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi eskiden beri sevmeye sevmeye kullanırım ben de ama sonradan sever oldum :-))

      Sil
  2. oooo üçünden de güzel söz etmişsin, peki madem aklımızda olsuuun :)

    YanıtlaSil
  3. Farmasi ürünlerini tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Bu seriyi ben de severek kullanıp bitirmiştim. Özellikle gül suyu çok güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet ben de yedeklemiştim onu...

      Sil
  5. Gül özlü ürünleri ben de çok seviyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet cildime iyi geliyor benim de..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...