9 Mayıs 2019

Glam Glow Glowstarter Nemlendirici Krem..

Uzun süredir Glam Glow cilt bakımı ürünlerini çok seviyorum. Ülkemizde Sephora'da satılıyor ama ne yazık ki fiyatları baya fazla. Ben ilk olarak Gravity mud firming maskesini almıştım ve soyulabilen bir maske olmasına rağmen çok beğenmiştim. Çünkü hiç bir şekilde canımı acıtmadı ve etkisini de anında görmüştüm. 
 



Daha sonra da çeşitli ürünlerini denedim ama bugün glow starter aydınlatıcı nemlendirici kreminden bahsedeceğim. 


Ürün 50 ml. ve bendeki nude glow rengi. Bundan başka 2 değişik rengi daha var. Bunlardan pearl glow daha beyaz, sun glow ise daha altın ışıltılı. Nude glow ise daha pembe alt tonlu bir nude tonu. 



Ambalajları güzel, galiba içlerinde bir de kremi sürmek için minik spatula geliyor ama çok emin değilim.  Zaten olsa bile kaybettim ben onu.




Ürün kutusunda renkli gibi görünse de cilde renk vermiyor, hafif pembe bir aydınlık hava veriyor. Ayrıca kremin dokusu hafif yapışkan istemezseniz üzerine ayrıca makyaj bazı sürmenize gerek yok.  Fondötene harika bir baz oluyor. Cildi aydınlık gösterdiği için de mat fondötenlerle bile iyi anlaşan bir krem.


Özellikleri burada sayılmış zaten, cilde ilk sürüşte gerçekten canlı bir ifade veriyor. 



İçerik listesini de koyuyorum ama ürün vegan bir ürün ayrıca paraben, ftalat, sülfat, sabun, yağ, petrol, alkol içermiyor. 

Bence ürünün anlık etkisi çok güzel. Uzun vadede çok dramatik bir etki veya değişim beklemeyin. Bu arada ürün şekerli sakız gibi kokuyor. Neyse ki genelde bütün ürünlerin testerı Sephora'da var almadan önce deneyip koklayabilir siniz.  Çok pahalı olmasına rağmen ürünlerini seviyorum ve maskelerini de çok beğeniyorum. Yani ara ara almaya devam edeceğim demektir bu.
Sevgiler..

19 yorum:

  1. harika içerik harika ürün ama ne yazık ki pahalı diye biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet çok pahalı artık..

      Sil
  2. Bu kremi baya merak ediyorum 😍

    YanıtlaSil
  3. İçerik olarak güzel,dediğin gibi yerinde incelemek lazım..

    YanıtlaSil
  4. Her ürün fiyatı yüksek diye kaliteli olmasa da Bu markanın hiç bir ürününde en ufak şikayet yaşamadım. Gerçekten çok başarılı ve temiz içerikli ürün üretiyorlar. Bunca kimyasal bk bazı varken bu ürüne verdiğim paraya üzülmüyorum artik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @efsunvari doğru iyi bir ürüne verdiğim paraya ben de üzülmem işe yarıyor en azından :-))

      Sil
  5. Glam Glow ürünleri güzel ama bi de fiyatları bu kadar yüksek olmasa:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe ben indirime girdiğinde almıştım hepsini gerçekten pahalı..

      Sil
  6. Glam glow markasini ilk kez duyuyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya aa sahi mi yok mu orada ? Sephora'da satılıyor..

      Sil
  7. @gülay çok teşekkürler.. sizin de blogunuz güzelmiş tebrikler :-)

    YanıtlaSil
  8. ooooooo very cool muş buuuuu bi bakmalıııı :)

    YanıtlaSil
  9. Glam Glow'un nem maskesi çok iyiydi, kremlerden ziyade maskelerine şans vermeyi tercih ederim diyeceğim ama ne yazık ki yeni kurlardan dolayı fiyatlar fazla uçtu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan sorma bu sefer indirim de olmamış maalesef :-((

      Sil
  10. Öncelikle ben de beş yıldır kullanıyorum ve çok memnunum hissi ve görüntüsünden. Bir sorum olacak size, bu kremi kullandığından beri yüzümde beyaz noktalar çıkmaya başladı. Sizde böyle bir şeye neden oldu mu acaba? Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebru bende olmadı öyle bir sorun ama belki uzun süre aynı kremi kullanmaya bağlı olabilir ya da değişik bir şey kullanıldıysa o ondan da olabilir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...