2 Mart 2017

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği..

Flormar son zamanlarda makyaj ürünlerinde olduğu kadar cilt bakımı, makyaj temizleme ürünlerinde de atak yaptı ve gündüz ve gece kremleri kadar çeşitli cilt tipleri ve yaş aralıkları için makyaj temizleme ürünleri çıkarttı. Bunlardan Back to School koleksiyonunda çıkan anti - blemish yüz yıkama jeli ve toniği bugünkü yazımın konusu olacak.
Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği


Flawless anti-blemish yani kusursuz leke giderici yüz yıkama jeli ve toniği aslında oldukça genç ciltler için düşünülmüş. Yağlanma ve sivilce oluşumunun önüne geçmeyi ve çıkanları da etkili ve lekesiz bir şekilde yok etmeyi hedefliyor. 
Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Yüz yıkama jelinin kıvamı akışkan değil, aksine oldukça yoğun yapıda. Jel iki türlü uygulanabilir, birincisi konjac sünger veya herhangi bir yıkama aparatına bir miktar döktüğünüz jeli dairesel hareketler ile yüzünüzde gezdirerek yıkayabilirsiniz. İkincisi de parmak uçları ile hafifçe ovalayarak uygulama yapabilirsiniz ki benim yaptığım ve önerdiğim de budur. Çünkü jelin içinde mikro peeling tanecikleri bulunuyor ve bunları bir fırça veya sünger yardımı ile yıkadığınız zaman hissedemiyorsunuz dolayısı ile optimum faydayı sağlamıyor jel bence. Parmak uçları ile hafifçe ovalayıp peeling yaparsanız cilt çok daha iyi arınıyor.

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Jelin içeriğinde tabi sivilce oluşumunun önüne geçecek alkol var, benim cildime herhangi bir gerginlik ya da yan etki yapmadı. Yağlı ciltlere de aynı etkiyi gösterecektir diye düşünüyorum. Cildiniz çok kuruysa tabi hiç denemeyin bile. Yine içeriğinde cilt soyucu, renk açıcı birleşenler ve ayrıca da parfüm var. parfümün bir şeyin kokusunu bastırmak üzere konduğunu düşünüyorum. Zaten öyle ağır bir kokusu da yok, sabun gibi kokuyor bence.

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Tonik ise içeriğinde yine alkol barındırıyor ve gözeneklerin temizlenip yağlardan arındırmayı hedefliyor. Ayrıca siyah nokta oluşumunu da önlemeyi vaat ediyor. 

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Yüz yıkama jelinin görünümü, içindeki minik tanecikler hemen görülebiliyor zaten.

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Köpürmesi ve temizlemesi güzel, cildimi arındırmasını sevdim, sadece genç ciltler değil yağlanmaya meyilli arada sivilce çıkartan olgun ciltler de kullanabilir bu jeli bence.

Flormar Back to School Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Tonik için daha farklı düşünüyorum. Cildi arındırması fena değil ama sürekli kullanımda benim cildimi yoracak gibi geliyor bana. Hassas ciltlere göre hiç değil mesela. Tam kullanım alanı genç ve sivilceli, yağlı bir cilt olabilir. Bir de yaz aylarında ara ara cildimi arındırmak için kullanabilirim. Mesela 3-4 günde bir olabilir.

Flormar'ın cilt temizleme ürünleri ile tanışınca, cilt bakım serisi ile de tanışmak isteği uyandı bende. Mesela Advice timeless antiwrinkle serisi sanki tam bana göre duruyor.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. Kuru ciltlere yaramaması kötüymüş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet genç ve yağlıya dönük cilt için hazırlanmış zaten...

      Sil
  2. ben daha önce flormarın hiçbir cilt bakımı ürününü kullanmadım cildimden ötürü güvenemedim galiba :) makyaj malzemelerine sözüm yok kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ben de ilk kez kullanıyorum :-)

      Sil
  3. Flormar'ın renkli kozmetik dışında diğer ürünlerini kullanmadım. Temizleme jelini deneyebilirim ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet jel hiç fena değil bence..

      Sil
  4. Çok güzel özetlemişsin canım. Ben de merak ediyorum bazı ürünlerini ama bunlar benim de cildim için fazla kuru kalırlar gibime geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa teşekkürler :-)) evet cildini daha çok gerebilir...

      Sil
  5. Cildim kuru olduğu için bana İyi gelmedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet kuru cilde iyi gelmez...

      Sil
  6. Bu serinin bakım ürünleri benim kuru cildimle anlaşmaz diye hiç bakmamıştım İrem'cim😊 Fakat, kuru ve hassas ciltler için çıkardıkları cilt bakım ürünlerini merak ediyorum doğrusu😍🙈 Güle güle kullan, sevgilerimle...❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet canım sana uygun olmayabilir bunlar hassas ciltler için olan daha iyi olacaktır sanıyorum :-)) teşekkürler öpüyorum :-))

      Sil
  7. Cilt bakım ürünlerini hiç denemedim. Sıra gelmedi diyebilirim. Ancak cildim kuru olduğu için bu seri bana zaten uymayacakmış. Yaş ve cilt tipime uygun ürünleri varsa göz atacağım ihtiyaç olduğunda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet ben de anti aging ürünlerini denemek istiyorum Flormarın...

      Sil
  8. Flormar'ın dönem dönem çııkardığı koleksiyonları başarılı bulsam da pek ürün almıyorum nedense:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik ben de eskiden pek almazdım ama artık özellikle mat rujlara dayanamaz hale geldim :-))

      Sil
  9. Tonik kullanma alışkanlığım gençlik yıllarımda kaldı. Sanırım tekrar bir dönüş yapmam lazım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ben de eskiden kullanmazdım ama alışkanlık edinince sürekli kullanır oldum faydasını da gördüm .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...