11 Ağustos 2016

Klorane Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi..

Bir süredir ürünleri ile çok iyi anlaştığım Pierre Fabre markasının Klorane alt grubundan keten lifi içeren hacim veren saç şampuanı ve kremini kullanıyorum. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Klorane saç maskeleri tabi saçınıza uygun olanı şu ana kadar denediğim en iyi maskeler içinde yer alıyor.  Klorane hacim veren sampuan ve saç kremi de genel olarak markanın beğendiğim ürünleri arasına eklendi.
Klorane Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi


İçinde keten lifi bulunan şampuan ve saç kremi bu özellikleri ile ince telli saçlara hacim vermeyi ve saçların daha kolay taranmasını sağlamayı hedefliyorlar. 

Klorane Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi

Şampuan bu konuda kesinlikle üzerine düşeni yapıyor. Saçlarımı yıkadıktan sonra kendi kremi de dahil olmak üzere herhangi bir krem kullanmasam bile saçlarım yumuşacık oluyor, kolay taranıyor ve çok kolay biçim alıyor. Hatta saçlarım fön çekilmiş gibi hafif havalı ve kalkık duruyor. Bu durum ertesi sabah şekil olarak değil ama hafif bir hacim ve yumuşaklık olarak etkisini sürdürüyor. Durulamadan sonra üzerinde başka bir saç bakım ürünü kullanmazsam ağırlık ve aşırı yağlanma yapmıyor.

Klorane Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi

Saç kremine gelirsek, şampuandan aldığım etkiyi bu kremden alamadım. Zaten krem değil, daha sıvı jel yapılı bir ürün, saçlarıma çok azının yetmesi artı bir özellik. Ama bunu kullanmadan da aynı etkiyi şampuandan tek başına aldığım için bana bir artısı yokmuş gibi geliyor. Sanki benim için değil ama ince ve uzun saçlara faydalı olacak bir krem. Yine yumuşaklık ve hacim veriyor ama  başka bir şampuanla kullansam daha iyi oluyor bana göre.


Klorane Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi


Şampuanın içinde SLS varken saç kreminin içeriği daha temiz ancak her iki üründe de silikon  ve paraben bulunmuyor. Klorane ürünlerinde kullanılan bitki extreleri markanın kendi tarlalarından biolojik tarım standartlarına göre elde ediliyor ve Pierre Fabre laboratuarlarında üretiliyor. Hem şampuanda hem de saç kreminde hafif bitkisel bir koku var ama yıkarken rahatsız etmiyor, sonrasına da kalıcı değil zaten.

Ürünlere eczaneler ve dermokozmetik satan online sitelerden ulaşabilirsiniz. Klorane Şampuanların fiyatları 20-30 TL. arasında değişiyor.
Sevgiler..

35 yorum:

  1. daha önce denediğim klorane ürünlerinden pek memnun kalmadım ben kuru şampuanı hariç. ama ince telli sönük saçlarım için yazdığın satırlar umut oldu irem abla:) her an alabilirim şampuanını:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı kişiden kişiye değişiyor tabi ben maskesi ve diğer bir kaç üründen de çok memnun kalmıştım bu şampuan da beni hayal kırıklığına uğratmadı neyse ki..:-))

      Sil
  2. Ya içinde SLS olan şampuanlar bana hiç yaramıyor, yoksa hem senden, hem de Ayşegül'den okuyup epey merak ettim ama... güle güle kullan İrem'cim, memnun kalmana sevindim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik benim saçıma da aksine olmazsa yaramıyor :-))) içeriği en kötü şampuan neyse onu alacağım yakında zaten bu gidişle :-))))teşekkürler canım ..

      Sil
  3. Benimde son 1 aydır saçlarım karışık oluyor banyodan sonra taramakta zorluk çekiyorum deneyebilirim şampuanını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu bu şampuanla biraz rahat ettim taramakta yoksa mutlaka bir saç açıcı kullanıyorum ben de ince telli ve kısa ama çok dolanır benim de saçım .-((

      Sil
  4. @auseesua evet kozmela'da dahil pek çok online dermokozmetik satan sitede bulabilirsin..:-))

    YanıtlaSil
  5. Bir süredir saçlarımı sülfatsız şampuanlara alıştırmaya çalışıyorum İrem Hanımcım :) Fakat saçlarımı çok sertleştiriyorlar. Garip bir durum, sülfatlılar saç derimi mahvediyor, sülfatsızlar saçlarımı... Artık bir orta yol bulacağım umarım :)) Mutlulukla kullanın <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog neyse ki benim saç derim çok etkilenmiyor bu sülfattan o yüzden rahat rahat kullanıyorum :-))

      Sil
  6. Bu markanın ürünlerini hiç kullanmadım.Denemek gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahamutluyaşam saçınıza uyan şampuanı bulursanız memnun kalırsınız diye düşünüyorum :-)

      Sil
  7. Klorane ürünlerini bende çok başarılı buluyorum. Saç tipime asla yeterli gelmez sanırım son boyadan sonra çok sertleşti çareler arıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat o zaman doğal yağlarla desteklemek gerek senin saçını sanırım...

      Sil
  8. İrem Hanım keten lifini ilk defa duydum saçlarım ince telli değil benimde tek sıkıntım uç kısımlarının kuru olması.. Ne kadar krem sürsemde illa ki kestirmek zorunda kalıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü doğal yağlar ile nemlendirme de yaramıyor mu saç uçlarına peki?

      Sil
  9. ben boyalı saçlı olduğum için bir de kızıl olunca saçlar boyalı saçlar için olan farklı bir markayı kullanıyorum en son bloğumda da tanıtmıştım ama bunun da ambalajı içeriği güzel sanki :) güle güle kullan İrem Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi çok teşekkürler :-))evet maalesef kızıl boya çok çabuk akar benim de öyle oluyor..

      Sil
  10. Klorane ürünleri hoşuma gidiyor. Ayrıca fön çekilmiş gibi durmasından dolayı bu ürünü deneyesim geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet hele nemsiz havada daha iyi duracaktır bence :-)

      Sil
  11. Bu markayı ilk defa gördüm. Benim saçlarım ince telli ve hacimsiz. Saç kremi değilde sadece şampuan etkili olabilir.. Denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hazalgündoğan evet bence de öyle şampuanı deneyin :-))

      Sil
  12. İnce telli saç ve hacim verme kelimesini duyduğuma göre bana uygun olmadığını anlıyorum ancak denediğim diğer Klorane ürünleri kadar iyi olduğuna eminim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin .-))) kesinlilkle sana göre değil bu canım haklısın...

      Sil
  13. Markayi hic deneme sansim olmadi ama kalin telli saclar icin olan urunlerine goz gezdireyim. Yine guzel bir yazi olmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu mango serisi olabilir sanırım :-)) teşekkürler...

      Sil
  14. Not aldım. Saçlarımın kesinlikle böyle bir ürüne ihtiyacı var... Teşekkür ederim. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti ince telli ve hacimsiz saçınız varsa deneyin derim :-))

      Sil
  15. Doğumdan sonra, brezilya fönü yaptırmadığım zamanlarda deneyebilirim bu ürünleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam :-)) evet canım umarım beğenirsin..

      Sil
  16. Ben de hep hacim veren ürünleri tercih ediyorum saçim çok ince oldugu için. Denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul sorma hacimsizlik en büyük derdim benim .-((

      Sil
  17. Yanıtlar
    1. @baharelkovan eczanelerde satılan bir marka :-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...