29 Eylül 2015

Alışveriş Zamanı..!!!

Markafoni Grubu bünyesinde bulunan Türkiye’nin online kozmetik mağazası MissPera’da alışveriş deneyimi yaşamak ister misiniz? Dünyaca ünlü kozmetik markaları sizi bekliyor! Parfüm, makyaj ve bakım ürünlerinin yer aldığı yüzlerce ürün özel fiyat fırsatlarıyla sizi şaşırtacak.

misspera.com


MissPera ile, Tom Ford, Burberry, Diesel, Chanel, DKNY gibi markaların parfümlerine, deodorantlarına  ve hediyeli parfüm setlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilir; teninize ve zevkinize uygun makyaj malzemeleri ile güzelliğinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Size orijinal ve sağlıklı makyaj ürünleri sunan MissPera, bakımlı bir cilt ve sağlıkla ışıldayan saçlar için içerisinde dermokozmetik markaların da bulunduğu bakım ürünlerini sunuyor. Avene, Babor, Bioderma, Clinique, Dermalogica, Ducray, Estee Lauder ve daha birçok kaliteli markanın bakım ürünlerini indirimli fiyatlara MissPera’dan alabilirsiniz.


misspera.com


Unutmadan… MissPera, sadece siz kadınları değil, erkekleri de düşünüyor. Erkek parfümleri, deodorantlar, tıraş ürünleri ve erkek saç bakım ürünleri ile erkekler özel ve ayrıcalıklı bakımla tanışıyor.
Keyifli alışverişler dileriz…

Detaylı Bilgi İçin:

www.misspera.com


*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. misspera parfümlerde çok iyi bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet ben de almıştım baya bir fiyat farketmişti dışarıya göre :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...