31 Ekim 2014

İlk parti Gratis Alışverişi..

Gratis'i 200. şubesi şerefine yaptığı %40 + %10 indirimden (ki aslında bu oran % 50'ye değil % 46'ya denk geliyor) ilk gün öğlen vakti gittiğim Maltepe Park AVM'den sadece bu iki ürünü aldım. Kasada henüz feci bir kuyruk yoktu ama mağaza çok doluydu ve benim de çok vaktim yoktu.


Balmsai zaten geçen haftadan aklımda kalmıştı, Real Techniques süngerim ise artık alarm veriyordu beni at diye.

Şöyle fikir vereyim size fiyatlar hakkında, RT sünger normalde 24.90 TL. %50 indirim olsa 12.50 TL.'ye gelmesi lazım ama ben 13.45 TL.'ye aldım. Bu fiyat benim yurt dışından aldığım ilk fiyattan ucuz öyle söyleyeyim. Balmsai ise %50 indirimle 32.95'e inmesi lazımken ben 35.59 TL.'ye aldım. Aradaki farkı göz ardı ediyorum artık çünkü bu palette yurt dışı fiyatından çok çok ucuza geliyor burada bize. Bakalım bu akşam mağazaların durumu nasıl olacak, umarım çok kuyruk yoktur da bir ihtiyaç alışveriş yapabilirim.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Aynı Balmsai'yi dün aldım hatta bugün kullandım :) Çok beğendim ben.. Bakalım senin yorumlar ne olacak..
    Açıkçası insanlar dün benim gittiğim Gratis'te market arabaları ile alıyorlardı ve renk, kod düşünemden herkes her şeyi sepete atıyordu Kadıköy'de, o yüzden daha az gidilen Gratis'leri bulmak lazım, ürün zenginliği açısından da.. Kadıköyde bayağı bir şey bitmişti.. Hatta bugüne bir şey kalmamıştır diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin inanılmaz bir hücum oldu bir anda ben de anlamadım gratis hep yapar bu indirimleri niye bu sefer bu kadar yığılma oldu bilemedim dediğin gibi koca sepetler doldurmuştu millet daha da alıyordu.. ama stoklar sağlamdı gördüğüm kadarı ile..tabi ne kadar dayanır bilemem :-((

      Sil
  2. Benim oturduğum yerdeki Gratis'in neredeyse tamamen boşaldığına şahit oldum! Pamuk, orkid, şampuan standları bile boşalmıştı. Millet kasada olan sakızları bile 3er 5er alarak bitirdi. Gosh standında istediklerimi ararken ablanın biri iyi marka mı bu kullandın mı? dedi okuduğum bildiğim kadarıyla ürünleri iyi deniliyor dedim. Kadın 2şer 3er attı, ne fiyata baktı ne bişeye gözüne takılanı aldı:D Kısacası kapış kapış. RT ve eklips ürünlerini bulamadığıma üzülüyorum en çok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini bizim burada gratisde de aynı şeyler oldu kuyruklar mağazayı dolanmıştı hiç bekleyemedim ve 2. gün standlar boşalmıştı indirim psikolojisi sanırım :)

      Sil
  3. Firma olarak Duyuruyu herşeyde %40 artı gratis kartı olana %10 diye yapıyorlar kasaya bi gidiyorsun %46 diyorlar ben bu işi anlamadım siz anladinizmi sevgili audrey??
    Aldım yinede bişeyler, the balm nude dudeu ben kovalıyorum o kaçıyor bakalım nerde sobeliycem ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülbeşeker kısaca şöyle benim anladığım önce %40 ve o miktardan. Bir %10 daha yani 100 tl dersek önce 60'a iniyor ondan da bir 6 tl daha iniyor 54 tl ye geliyor genellersek tam yarısı değil :( dude baktığım hiç bir yerde yoktu yarın stok yenileyecekler belki bulabilirsin :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Teşekkürler :))

      Sil
  5. Ben de ilk gün alışveriş yaptım ve rt süngeri aldım:) Bu sefer tüm marka ve ürünlerde indirim olunca yığılma fazla oldu bence, seviyorum gratis indirimlerini:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa ben de seviyorum ama bu sefer fena oldu :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...