20 Haziran 2014

Wet n Wild Sweet as Candy palet incelemesi..

Wet n Wild paletlerin incelemeleri ile devam ediyoruz. Walking on Eggshells paletten sonra sıra Sweet as Candy'e geldi. Bu palet de WoE gibi günlük kullanıma uygun, çalışan hanımların kurtarıcısı olacak tarzda renkler içeren bir palet.

Bir önceki WW yazısında paletlerin ambalajından bahsetmemiştim ama I'm getting sunburned paleti incelediğim yazıda, ambalajların biraz dandik olduğundan bahsetmiştim. Ancak kapaklarının kapanma mekanizması hakikaten sağlam, hatta o kadar sağlam ki ben zor açıyorum. Bir tırnağımı bu açma işine feda etmem çok yakındır.

Yine yumuşacık, geçişli renklere sahip bir palet ama bu sefer renkler WoE'den bir tık daha koyu ve hatta bir tık daha pigmentli.

Yine aynı fırçalar ile uygulama yapıyorum. Geçişleri çok güzel yapılıyor.

Renklerin görünüşü..

3'lü paletlerin benim aldıklarımdan başka 2 rengi daha var şu anda TR'de, biri sanırım Spoiled Brat, diğerinin adını unuttum onlar benim renklerim değil almayı düşünmüyorum. Sonbaharda sanırım WW'ın Fergie ile yaptığı koleksiyon gelecekmiş, işte bunu heyecanla bekliyorum. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Kapakların zor açılması konusunda haklısın.Bende çok zor açıyorum hepsini.Cotton As Candy ise paletler arasında ilk gözüme takılandı.Günlük olarak severek kullanıyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. sorma tırnaklarımın ucu çıt çıt gidiyor böyle işte :-)) eggshells ve bu günlük favorim benim..

      Sil
  2. Aaa gerçekten mii ben Fergie koleksiyonuna bayılmıştım hepsi gelir umarım ^,^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. bilmiyorum neler gelecek ama evet umarım hepsi de gelir :-))

      Sil
  3. Hihihi dün yazılarda pişti olmuşuz İrem'cim :)) güle güle kullan sen de! Fergie koleksiyonunu merakla bekliyorum, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ..:-)) teşekkürler canım... ben de öyle...

      Sil
  4. İcerik nasıl? Topaklanma yapıyor mu? Ben almadım tavsiye eder misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @feyzaketenci.. içerik derken içinde bulunanlar mı? hiç dikkat etmedim gerçekten buna.. ama topaklanma yapmıyor zaten yumuşacık ve hemen dağılan farlar.. günlük kullanım için evet 3'lülerden birini mutlaka al derim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...