4 Haziran 2014

Catherine Arley'den gelenler ve Terracota Blusher incelemesi..

Geçen hafta Catherine Arley Kozmetik'den yeni çıkacak olan Gold serisi ürünleri içeren bir paket aldım, paket içeriği ise oldukça zengindi. Ayrıca sadece beni değil sizleri de düşünmüşler ve ürünleri bol tutmuşlar bence, kendilerine teşekkür ediyorum. CA Kozmetik Alfar Kozmetik bünyesinde ve çok eskiden beri adını duyarız. Hele de pudraları oldukça meşhurdu, sonra ne olduysa ortadan kayboldu ya da biz bulamaz olduk. Ama şimdi özellikle son ürünleri ile yeniden atağa geçtiler sanırım. Böyle Türk firmalarının gelişme göstermesi harika bir şey bence.
Yeni çıkacak olan Gold serisinden terracota blusher, allık ve pudralarından örnekler yollamışlar. Bunlardan cildime ve ten rengime uygun olanları hemen denemeye de başladım zaten. Ambalajları da değişmiş fena olmamış ama ben en eski ambalajlarını daha çok seviyorum, o bir klasik bence.

Öncelikle terracota blusherlardan başlayacağım tanıtmaya ve en son yazıda da sizler için sürprizim olacak. Gold serisinden bana gelen 4 adet terracota blusher bulunuyor. Terracotaların özelliği, normal allıklara göre hem daha gramajlı, hem de daha pigmentli olmaları bunlar da aynen böyleler.

İçinde paraben de olmasaydı gerçekten çok iyi olacaktı, ama zamanla bu konuyu da mutlaka dikkate alacaklardır diye düşünüyorum. 

Serideki numaraları görüyoruz.

4 adet birbirinden değişik terracota blusher, gerçekten hepsinin de rengini çok beğendim. Ayrıca hem bunlarda, hem de allıklarda duyulan hafif bir parfüm kokusu var. Bu kokuyu eski ürünlerinden de hatırlıyorum ben.  400 numara çok hoş bir turuncu-mercan rengi hem allık hem de aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. 401 yoğun bir pembe, pek bana uygun bir renk değil, o nedenle hiç denemedim. 402 yine hem bronzer hem allık olarak kullanılabilir. Ayrıca bu renk esmerlerde ve yanık tende çok hoş duracaktır. 403 ise içinde hem pembelik hem de bronzluk içeren ve yine çok amaçlı kullanılabilecek bir renk.

İçlerinde en az pigmentlisi 400 numara, ama bu rengi aydınlatıcı gibi kullandığım için bu az pigmentli hali daha hoşuma gitti. 402 ve 403'ün pigmenti oldukça yerinde, ayarı kaçırmamak lazım. 401'i swatch için bile denemedim çünkü o size hediyelerimin içinde olacak.

Gold serisi henüz satışa çıkmadı ama en kısa zamanda parfümerilerde ve online satış sayfalarında yerini alacaktır.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. ayy terracotaların hepsi harika görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @busrakkus.. evet güzel ve pigmentliler :-))

      Sil
  2. Süperler :)
    Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. 403 çok hoşmuş canım çol güzel görünüyor hepsi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sansafashion.. evet içlerinde en değişik olanı benim de en sevdiğim..

      Sil
  4. çok güzel görünüyorlarr <3 :)

    YanıtlaSil
  5. Catherine Arley pudradan hala vazgeçemiyorum, ürün yelpazesini genişletmesine çok sevindim. Umarım pudranın yapısı kokusunu asla değiştirmezler :) Anneden kıza dönüp dolaşıp aynı pudrayı alıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeyaşaraltunbaş.. evet o pudra benim de ilk kullandıklarımdandır çok severim.. kokusu da harika değişmesi bence de..:-))

      Sil
  6. Catherine Arley'in pudrası çok güzel. Bence fondötene yakın bir kapatıcılığa sahip.

    YanıtlaSil
  7. @dördüncü tekilşahıs.. Evet pudrası o konuda başarılı yazacağım pudraları da yakında :)

    YanıtlaSil
  8. Terracota allıklar çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  9. Terracota allıkları çok severim zaten çok hoş görünüyorlar.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...