3 Nisan 2014

Loreal 3 etkili cilt düzgünleştirici kadifemsi tonik..

Günaydın.. Loreal'in çoğu ürününü severek kullanıyorum ve özellikle makyaj temizleme ürünlerinin hepsine bir şans verip denemek istiyorum. Bu toniği de yine Gratis'in yaptığı indirimlerden birinde 8-9 TL. gibi bir paraya almıştım.

Bir süredir düzenli olarak bunu kullanıyorum makyaj temizleme rutinimde ve yarıya geldim neredeyse. Şimdi bu aşamada şunu söylemeliyim, bu tonik su kıvamında değil, jel-su arası bir kıvamda ve ben bu kıvamdaki tonikleri tercih  eden bir insanım. Makyaj temizleme sütünden sonra yüzümü mutlaka bu tonikle bir kere geçiyorum ve arkasından bi süre bekledikten sonra Konjac ve yüz temizleme jelim ile yüzümü yıkıyorum. Ama yıkamasam da fark etmez çünkü yüzde ağırlık, yağlılık veya yapışkanlık hissi bırakmıyor.

Kuru ve hassas ciltler için olmasına rağmen benim cildimde herhangi bir irritasyona sebebiyet vermedi, zaten cildim bu ara oldukça hassas olduğu için iyi bile geldi denebilir. Cildimi temizledikten sonra o ipeksi hissi gerçekten de veriyor bana.

Yalnız bir şikayetim var, gerçi Loreal'in bütün temizleyicilerinde, toniklerinde aynı sorun var o kapak ürünü dışarıya boşaltıyor. ne kadar dikkat etsem de mutlaka ürün taşıyor, yanlardan akıyor ve ziyan oluyor. Göz makyajı temizleyicisini de çok memnun olmakla birlikte aynı sebepten almaktan vazgeçtim. Bunu da bir daha alırmıyım bilmiyorum. 

Yine bu kapak sorunundan dolayı seyahatte falan da valizde falan taşımaya kesinlikle uygun değil, mutlaka dökülür.

Üründen çok memnun olmakla birlikte sanırım yine böyle jel kıvamlı bir ürün olan Yves Rocher beyaz çay özlü toniğe geçeceğim bu bitince, umarım bu kapak sorununu çözerler de yeniden alabilirim.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Bende lorealin farklı bir ürününü kullandım ama bıraktım yüzümde tonik yanma yapıyor bunda böyle birşey yaşadın mı

    YanıtlaSil
  2. @ebruköroğlu.. hayır canım yüzümde aynı dediği gibi kadifemsi bir his bırakıyor yanma falan olmadı sadece gözüme biraz yaklaştırınca hafif yanma yapıyor ..

    YanıtlaSil
  3. Aynen dediğin gibi İremcim. Bende şu kapağın şeklini şemalini hiç sevmiyorum.Ürün şaldır şaldır akıyor ve ziyan oluyor.Mutlaka bir çözüm bulmalılar buna...

    YanıtlaSil
  4. Loreal Pure zone toniginden cok memnundum ben de ama üretimden kalkmış :(

    YanıtlaSil
  5. @tipikterazi.. evet ya şu kapakları değiştirmeleri lazım acilen.. o kadar memnunum ona rağmen almayacağım yenisini..

    YanıtlaSil
  6. @beyzaakgün.. kullanmadım onu ama biliyorum kalkmış mı?? yeni ürünler çıktı herhalde ondandır..

    YanıtlaSil
  7. Ben daha hafif tonikleri seviyorum iyi ki almamışım bunu..

    YanıtlaSil
  8. @ceydabyjade.. o zaman seni rahatsız edebilir evet.. aslında bunların daha da minik boylarını yapmalılar ki deneyebilmeliyiz bence..

    YanıtlaSil
  9. off evet ya, her seferinde fazladan dökülüyor, çok kötü

    YanıtlaSil
  10. @belgingüventakunyacıoğlu.. evet en sevmediğim özelliği lorealin..

    YanıtlaSil
  11. Az önce yeni aldığım ve henüz kullanmadigim bu tonik elim çarptı yere düştü ve hemen kırıldı bütün ürün yere gitti cidden ambalaj konusunda berbatmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız nasıl kırıldı ki şişesi cam değil bunun çok şaşırdım yazık olmuş..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...