30 Nisan 2014

Jane Ashley pudra-pigment-ruj incelemesi..

Günaydın, 1 Mayıs İşçi Bayramınız ve Kandiliniz kutlu olsun. Daha önce bahsettiğim #biricitlekadınlargunu etkiliğinde Orkide Hareketi de bizimleydi ve Jane Ashley markasına ait bir pigment göz farı ve ruj hediye ettiler bize. Daha önceki etkinlikte de bir pudra hediyeleri vardı, bugün hepsinden beraber bahsetmek istiyorum.
Orkide Hareketi Avon ve Oriflame gibi satış temsilcileri aracılığı ile satış yapan bir marka, bünyesinde pek çok değişik ürün ve marka bulunduruyor. Bunlardan biri de değişik makyaj ürünleri olan Jane Ashley.

İlk ürünümüz markaya ait sıkıştırılmış pigment, rengi petrol mavisi olarak tanımlıyorum ben ama içinde siyahlık da var. Gündelik göz makyajında kolay kullanılabilecek bir renk değil ama gece için çok güzel olacak.

Ürünü hem ıslak hem de kuru uygulamak mümkün, elimin altında kuru olarak uygulanmış halini, üstte ise hafifçe ıslatılmış ve uygulanmış halini görüyorsunuz. Pigmentasyonu ise süper.

Jane Ashley pudra, bendeki 11 numarası, içinde UV filtresi de olası yaz aylarında tercih etmeme sebep olacak.

İçinden bir de sünger çıkıyor ama bu süngerlerle uygulama yapmak mümkün olmuyor, hemen dağılıyorlar. 

Rengi sanki ışıktan koyu çıkmış ama ciltte böyle koyu durmuyor, transparan aslında. Sabitleyici olarak da kullanıyorum ben zaten bunu.

Elimin üzerine yoğun ve dağıtmadan uyguladım, evet beyaz duruyor ama biraz daha yedirilerek uygulandığında tamamen kayboluyor ve güzel bir matlık da veriyor cilde. Yine yaz aylarında tercih edecek olmamın nedenlerinden biri de bu matlık.

Son ürünümüz de markanın ruju, 11 numara, özellikle ambalajı da çok hoşuma gitti. Oldukça sağlam ve rengi de çok hoş.

Rujun rengi kırmızıya dönük turuncu, bu renkte en kadar rujum olsa da doyamıyacağım sanırım, hem yaz hem de kış aylarında en çok tercih ettiğim renklerin başında geliyor. 

Rengini çok sevdim.. tam mat değil, o nedenle kolay sürülüyor ama benim kuru dudaklarımda bir süre kuruma yapmaya başlıyor. Alltına bir nemlendirip sürmem lazım ruju. Ama kalıcılığı iyi, beğendim.

Dudakta görünüşü de bu şekilde..

Orkide Hareketine bu güzel hediyelerinden ötürü teşekkür ederim, gerçekten severek kullanıyorum.
Sevgiler..

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...