8 Nisan 2014

Günün Ojesi Essence Bluejeaned..

Günaydın, dün bahsettiğim Rimmel London Color Rush dudak kalemlerinden sonra bu sefer Gratis'e yeni gelen Essence dokulu ojeler ile devam ediyoruz. Essence'in yeni gelen dokulu, kum efektli, şeker dokulu ojelerini basın bülteninde ürünleri gördüğüm andan itibaren istiyordum. Ne yazık ki bu yeni ürünler önce büyük Essence standına sahip Gratis mağazalarında oluyor. Neyse İçerenköy Carrefour AVM içindeki Gratis'in Essence standı büyüktür ve bana da yakındır. Cumartesi günü orayı ziyaret ettim ve neredeyse bütün ojeleri aldım tabi ilk olarak da herkesin merak ettiği bluejeaned isimli, şeker gibi bir dokusu olan gri-mavi ojeyi denedim.

Ojenin yapısı nefis, tek kat bile kurtarır ama denemek için tek kat bıraktığım tırnak ertesi gün hafifçe uçlardan soyulmaya başlamış. Ben yine 2 kat sürdüm zaten. Bu ara özellikle Golden Rose mat ve doku efektli galaxy serisinin parça parça döküldüğünü duydum birkaç kişiden, benim başıma böyle bir şey gelmedi ve bu ojeyi 3 gün kullanmama rağmen 2 kat sürdüğüm tırnaklarımda hiç bir bozulma yaşamadım. 2 ojenin karşılaştırmasını da yapacağım bu durumda en kısa zamanda.

Oje sürülür sürülmez matlaşarak kuruyor, tırnaklarınızı bariz şekilde kazımazsanız bozulmaz. 2. katı ilk katın kurumasını bekleyerek sürdüm. Bu doku olayından rahatsız olanlar için de yapısı çok tırtık tırtık değil, kesinlikle rahatsız etmez diyorum.

Rengin duruşunu çok sevdim, değişik asil bir renk. Fiyatları sanırım 4.95 TL.  Koleksiyonda almadığım 3 renk daha olması lazım. Bu tarz ojelerden hoşlanıyorsanız özellikle buna şans verin derim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş :)
    Bir de,blogumda kitap hediye ettiğim ilk çekilişim var destek olursanız çok sevinirim :) http://zamansozleri.blogspot.com.tr/2014/04/ilk-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  2. Rengini çok beğenmiştim bende ama Desenli Oje kurumuyor deyince almaktan vazgeçmiştim.Madem kuruma problemi yok aklımda olsun bir dahaki sefere.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bunu çok merak etmiştim, çok beğendim duruşunu! Yaz için pek şeker!!! Teşekkürler paylaşım için! Öperim!

    YanıtlaSil
  4. @zamansözleri.. bakarım tabi çekilişe :-))

    YanıtlaSil
  5. @filizşahin..teşekkürler canım ben bir kuruma problemi yaşamadım öyle çok da hoş bir oje al bence çok güzel duracak sende de .-))

    YanıtlaSil
  6. @gökkuşağı.. beğenmene çok sevindim..:-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş durmuş tırnakta. Koleksiyondaki diğer Essence ojelerinin swatchlarını da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. @özlem.. Teşekkürler aldıklarımı sırayla sürüp yayınlayacağım :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...