25 Nisan 2014

Essence Love Letter aydınlatıcı vs. Bloom me up aydınlatıcı..

Essence 'in Bloom me up koleksiyonundan aydınlatıcısını da aldığımdan burada bahsetmiş ve Love Letters koleksiyonundaki aydınlatıcı ile karşılaştırarak yazacağımı söylemiştim.
Aslında Love Letters koleksiyonundaki aydınlatıcıyı uzun süre önce yazmayı planlıyordum ama unuttum tabi ki, artık eski resimlerini de buraya eklemek istemiyorum. Böyle kullanılmış hali ile yeniden fotoladım ve anlatacağım kusura bakmayın lütfen. 

Bloom me up aydınlatıcının üzerinde tatlı çiçek desenleri bulunuyor. Bu desenler bir kaç kullanımdan sonra silinmeye başlarlar. 

Love Letter aydınlatıcıda ise çok güzel bir aşk şiiri yazıyordu, hatta bakmıştım kimin olduğuna da ama unuttum. Aldığımdan beri kullanıyorum tabi ortası tamamen silindi. 

Parmağıma aldığımda arada bariz bir fark yokmuş gibi geliyor ama hiç swatch olmadan bile biri pembe, diğeri de beyaz alt tonlu olduğu belli oluyor. Ayrıca Love Letters'ın içinde en azından görüntüde daha bariz simler var. Gerçi bu simler yüzde ortadan kayboluyor.

Sağdaki Bloom me up, yani beyaz alt tonlu, soldaki ise Love letters aydınlatıcı, daha sarımsı-pembemsi ve ışıltılı gibi olduğu görülüyor. Ama bu ışıltı dediğim gibi yüzde görülmüyor bile.  İkisinin de pigmentasyonu çok az, öyle ki neredeyse bütün makyajımın üzerine şöyle bir duo fiber fırça ile bu pudraları geçtiğim zaman belli bile olmuyor. Ancak elmacık kemiğimin üzerine yine Mac aydınlatıcı fırçası gibi bir fırça ile yoğun uygulamada  verdiği  aydınlık belli oluyor.  Ancak duo fiber tarzı  fırça ile alındığında her iki ürün de çok tozutma yapıyor. Aydınlatıcı fırçası ile aldığımda ise böyle bir problemle karşılaşmadım.

Bir de bileğimde göstereyim, orası daha beyaz, daha net çıkar diye düşündüm renk. Üstteki Love Letters, alttaki Bloom me up.

Kesinlikle bir Nars Albatros, bir The Balm Betty Lou/Mary Lou ile mukayese edilemezler bile. Ancak fiyatlarının 12-13 TL. olduğunu düşünecek olursak bu paraya da fena değiller diyebilirim. Bir de ambalaj şirinliği de var tabi işin içinde. Yine de hiç biri Essence'in Oz koleksiyonundaki pudrası gibi olamadı, o en güzelleriydi ve maalesef bitti. Hafif makyajlardan hoşlanıyorsanız veya ilk defa aydınlatıcı alıp denemek istiyorsanız, her ikisine de şans verebilirsiniz. Tabi Love Letters çoktan bitmiştir sanırım ama Bloom me up yeni satışa çıktı, bulma şansınız var.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Karşılaştırma için teşekkürler pek aydınlatıcı kullanan biri değilim Love Letters'ın aydınlatıcısı zaten var.
    Bir de Balm Jovi palette ki mary lou var ben en iyisi cindy lou ve MAC Lighscape aliyim.:)

    YanıtlaSil
  2. @melal.. mary lou yeter zaten :-)) cindy lou'yu beğenirsem indirimde bakarım ben de..

    YanıtlaSil
  3. ne guzelmı ısıl ısıl
    banada beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  4. @bircanınrenklidünyası.. evet elmacık kemiğinde ışıltısı gayet yerinde :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...