25 Nisan 2014

Deborah Milano Jel Efekt Oje...

Herkese iyi hafta sonları. Pazartesi günü SCC iletişimden Deborah Milano'ya ait 3 adet jel efektli oje geldi. Tabi bana oje olsun taştan olsun, sonuçta yeni ojeler olunca çok seviniyorum. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum tabi.
Hemen bahara uygun ilk rengimizi görelim, çok tatlı bir lila rengi olan 19 numara. Sürümü çok kolay oldu, nasıl olacağını görmek için bir elime sadece tek kat sürdüm, pigmentasyonu iyi, gayette güzel kapattı ama ertesi gün uçlardan yıpranmalar başladı ve benim istediğim kadar parlak durmadı. Sonuçta jel ojenin özelliği o parlaklığı. Resimde 2 kat sürülmüş hali var ve 2 kat tam istediğim gibi oldu. Yeteri kadar parlak ve bozulma olmadan 2 gün dayandı. Çıkartırken de herhangi bir zorluk olmadı.

Ben bu jel oje işini çok sevdim, hem renkleri parlak parlak ve güzel duruyor, hem de sürümleri kolay. Fırçası da yassı ve kalın bir fırça, tek hamlede bütün tırnağa ojeyi sürmek mümkün oluyor. Deborah Milano markası Watsons'da bulınıyor ama ne yazık ki her şubede göremiyorum. Maltepe Park AVM şubesinde var mesela ama Bağdat Caddesi'nde yok. En kısa zamanda bütün şubelerde olmasını istiyoruz ki kolayca ulaşalım.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Ojenin rengine bayıldım, sizi uzun süredir takip ediyorum, simdi bizim de bir blogumuz var herkesi bekleriizz :) http://elyaninsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. @elvineliya.. Bakıyorum hemen bloga :))

    YanıtlaSil
  3. Ayyy cok guzel durmus parlak parlak . Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. rengine bayıldım canımm :D

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş rengi ama, gül güle kullan :) Jel ojeleri opaklıkları, parlaklıkları ve kolay temizlenmeleri bakımından çok seviyorum ben.

    YanıtlaSil
  6. morlar lilalar hep benim renklerim :) çok hoş durmuşlar canım :)

    YanıtlaSil
  7. @balböceğiilekozmetik.. Çok teşekkürler tatlım :))

    YanıtlaSil
  8. @gülşahkaya.. Bu senenin moda renklerinden :))

    YanıtlaSil
  9. @sevda.. Evet ben de seviyorum topcoata bile gerek yok pırıl pırıl duruyor.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  10. @milkyminty.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  11. Her rengini güle güle kullan canım.Yıpranma konusundaki görüşlerini merak etmiştim.Dün bu ojelerin harika bir mercan tonunu tek kat sürüp denedim.Kapatıcılığı ve hızlı kurumasını çok sevdim ama eve geldiğimde uçlardan silinme başlamıştı ki 7.50 fiyatı olan bir oje için eksi bence.

    YanıtlaSil
  12. @filizşahin.. Evet tek katta kalıcılığı yeterli gelmedi bana da 2 kat iyi oldu.. Kuruma süresi de kısa zaten ama biraz daha dayanıklı olsaymış iyiymiş tabi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...