6 Kasım 2013

Ekim Ayı Bitenler..

Bir ayı daha bitirdik, geldik kasım ayına, ekim ayında da yine sıkı çalıştım ve baya bir ürün bitirdim, hemen bakalım neler neler bitmiş.



Dove koparak dökülmelere karşı şampuan, memnun kalmıştım, yazısı blogda var bunun. Blanc diş macunu, sanırım Gratis'den almıştım ama çok memnun kalmadım. Nivea pure&natural tonik, çok memnun kalmadım, içinde alkol var yenisini almayacağım. Wynn asetonsuz oje temizleyici, bundan çok memnunum işte, yedeği var.

Yes to.. serisinden havuç özlü göz kremi, genel olarak iyi ama tuhaf bir kokusu var, zaten blackberry serisine geçtim, havuç serisinden bir şey almayacağım artık. Sephora yüz temizleme köpüğü, bütün köpüklerin aynı olacağını düşünür insan ama değil, bunu çok sevemedim, Dr. Murad'ın nar özlüsü favorim olacak daima. Yine Gratis'den body wash, minicik bir şey zaten hemen bitti, indirimde bulursam alabilirim. Yine Sephora'dan fırça temizleme suyu, fena değil ama Mac'le boy ölçüşemez, fiyatı 15 TL. idi.

Yves Rocher çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, memnun kalmıştım, elimdekiler bitsin yenisini alacağım. Sephora termal su, çok fena gözlerimi yakıyor asla almam bir daha, Sarıkız en iyisi. Kiehls tonik, beğendim, tam boyu alınabilir. Mac makyaj sabitleyici, makyajı çok çok sabitlemiyor ama cakey görüntüyü yok ediyor ve kokusu yok, gözü yakmıyor. Tam boy alınabilir. Avon saça ışıltı veren sprey, bunun yazısı gelecek.

Bioderma Sebium H2O, fena değil ama makyaj çıkartmada başarısız bence, tonik olarak kullanıyorum. Watsons body oil, bunun yazısını yazmıştım, yağsız kalırsam alabilirim. Pastel'in kıvamı kötü olmuş bir şeffaf ojesi, attım gitti, China Glaze'in çok sevdiğim bir simli ojesinin de kıvamı bozulmuş, katılaşmış çok üzüldüm ama mecburen attım onu da. Golden Rose kalem çok sertleşmiş atıyorum mecburen, Rimmel London Lash Accelerator mascara, güzeldi ama bitti. Seyahat boyu diş fırçası, artık zamanı doldu atıyorum onu da. Loccitane gül özlü ek kremi, kokusundan nefret ettim. Dior pudra, bu kırılmıştı, kalana kıyamadım başka bir kutuya aktardım, DIY çalıştım yani yazısı gelecek.

Rossmann göz serumu, 5 ml. çabucak bitti anlamadım iyi geldi mi gelmedi mi, bulursam alabilirim yine. Çift taraflı kalemtraş, artık açmıyor ben de attım. Avon lipgloss ve lip balm, lip glossun kıvamı bozuldu sanırım, balmı da bitirdim. Essence lipbalm, çok kötüydü, çat çat kırıldı ortasından atmak zorunda kaldım. HR siyah krem far, bozuldu atıyorum. Fresh Look testerlar, bir fikrim yok haklarında.

Watsons refill sabun, güzel kokuyor seviyorum bunu, tabi Benri pamuklar demirbaş oldu artık. Sephora makyaj temizleme mendili, bunu da sevemedim biraz sert geldi bana.

Parfüm testerları, tabi Organza bir felaketti ama diğerlerinden de çok çok beğendiğim olmadı.

Bir sürü tester, tek beğendiğim Kiehls Ultra Facial oil free nemlendirici krem, bunun tam boyu alınabilir.

Bioderma yüz yıkama jeli testerı, çok severim zaten tam boyu da yeni bitti. Lancaster testerlar Vanilya Club kutusundan çıkmıştı, çok bir şey anlamadım ama fena değiller sanki. Bim'den bulup aldığım bir göz maskesi, bunu severek kullanıyorum stok yaptım, sanırım Kore malı.

Dior pudram DIY çalışması ile kurtuldu ama FlorMar için yapacak bir şey yok atıyorum onu da.

Bu ay bitenler de bu şekilde, umarım herkes bir sürü ürün bitirmiştir ve yenilerini açmıştır.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Selam Watsons body oil benimde denediğim ama zorda kalırsam alacağım bir üründü. Ayrıca yönlendirmeler harika teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Günaydınnn :)
    Avon saça ışıltı veren siprey kaldı bak okadar okudum bir o kaldı aklımda :) en güzelini daha snraya bırakıyorsun ama olmaz kii{{: Yeniler gelsin ozaman yenı yılda,baya bitirmişin maşallah ...

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar çok ürün bitirmişssin öyle okudukça daha fazlası çıktı önüme :)Wynn asetonsuz oje temizleyiciden memnun musun? Bende almak istiyorum fakat oje çıkarma konusunda biraz beceriksizim çok uğraşıyorum temizlemek için. Wynn oje temizleyiciye hep elimi atıp bırakıyorum mağazada.

    YanıtlaSil
  4. @sendeincel...beğendiğine çok sevindim canım :-)))

    YanıtlaSil
  5. @madamekokoş..günaydın canım madem merak ettin onu en kısa zamanda yayınlayayım yazısını..:-))

    YanıtlaSil
  6. @eceyıldız.. evet özellikle koyu renk ojelerde memnun kaldım bir de benri aseton öneririm o da iyi çıkartıyor..

    YanıtlaSil
  7. bayıldım:))) ne kadar hızlı anlatmışsın :)) çok şaşırıyorum sana ne kadar çok ürün bitiriyorsun :)

    YanıtlaSil
  8. Nivea'nın pure natural serisindeki bu toniği denemek istiyordum. Memnun kalmadığını öğrenmem iyi oldu:)

    YanıtlaSil
  9. @begumsalurvan... kısa kısa ve öz anlatmaya çalıştım.. ve çok da sıkı çalışıyorum bitirmek için :-)) çok düzenli kullanıyorum her şeyi artık..

    YanıtlaSil
  10. @zuhalgündoğdu.. bu serinin temizleme sütü fena değildi ama tonik yakıyor biraz.. gözüme de süremediğim kullanamadığım şeyi kullanmak istemiyorum artık..

    YanıtlaSil
  11. Aklımda saç spreyi kaldı bu aralar saça yoğunlaştığımdan olabilir, yazısını bekleyenlerdenim :')

    YanıtlaSil
  12. @gozdeYA.. tamam canım yazısı geliyor kısa sürede..:-))

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar çok şey bitirmişsin.Ne güzel!

    Bu arada Yves Rocher çift fazlı göz makyajı temizleme suyu çok çok iyi.Waterproof makyajı bile kolaylıkla çıkarabiliyor.Sen de memnun kalmışsın.

    YanıtlaSil
  14. @undenied.. evet gayet başarılıydı severek kullandım..

    YanıtlaSil
  15. Okurken yoruldum ne kadar çok şey tüketmişsin :) yeni bitenler yazını merakla bekliyorum, hoşuma gidiyor anlatım tarzın sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. @senadursun.. çok teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim :-))

    YanıtlaSil
  17. Ne kadar çok şey bitirmişsiniz maşallah :) bunların hepsi 1 ayda mı bitti :)))

    YanıtlaSil
  18. @asenapeker.. tabi uzun süredir kullandıklarım çoğu, ekim ayı içinde bitenler diyelim..

    YanıtlaSil
  19. Audreycim seni tebrik ediyorum ne cok sey bitirmissin oyle. Ayni performansi bu ay kendimden de fazlasiyla bekliyorum . Umarim :)

    YanıtlaSil
  20. @balböceğiilekozmetik.. çok teşekürler hadi inşallah senin de bütün istediğin ürünler biter yenileri gelir -))

    YanıtlaSil
  21. ooooooo ne cok urun bıyırmısın oyle avon dan memnunsun dmeekk hımm :) ay not al al bır hal oldum ben :)

    YanıtlaSil
  22. @kokoşkelebek.. Çok sıkı çalışıyorum bitsinler diye umarım o avon sprey hala satıştadır :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...