24 Ekim 2013

Nars Rajastan İkili Far..

Nars farların tek  kötülüğünden bahsetmişmiydim  hatırlamadım ama  evet kötüler çünkü çok fazlalar. Bu farı o kadar bayılarak almıştım ki ve uzunca bir süre hemen her gün kullandım diyebilirim. İşte bu kadar bitebildi ve tabi sıkıldım normal olarak. Öyle olunca da depoya kaldırdım bunu da, depo dediğim de büyük bir makyaj çantası, o an için sıkıldığım bütün makyaj ürünlerimi oraya koyuyorum.
Nars Rajasthan bir tarafı yağ yeşili bir tarafı da bej renkli iki fardan oluşuyor. Özellikle yeşil olan son derece pigmentli, zaten resimden de anlaşılıyor. Yeşilin neredeyse tamamı dururken, bej far baya bir kullanılmış, çünkü onun pigmentasyonu diğeri kadar yoğun değil. Ben de yoğun bir renk istediğim için baya bir hırpalamıştım kendisini.


Bej renkli far bütün göz kapağında baz oluştururken, yeşil rengi de gölgelendirme yapmak için kullanıyorum.

Yeşil rengin pigmentasyonunun ne kadar yoğun olduğu görülebiliyor, bir de herhangi bir baz olmadan uygulanmış hali bu şekilde. Baz üzerinde inanılmaz yoğun ve kalıcı bir renk veriyor.

Nars farları çok seviyorum çok ama gerçekten bir süre kullandıktan sonra sıkılma problemi olmasa almak istediğim başka renkler de var. Ama önce elimdekileri biraz daha bitirmeye çalışayım bakalım ne kadar başarılı olacağım.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Renkleri çok güzelmiş, özellikle yeşil kısım ♥

    YanıtlaSil
  2. Bej rengi çok çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. @j.d.. Evet çok güzel bir renk o çok severim :))

    YanıtlaSil
  4. @simayatlı.. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. o kadar cok ürün yazıyorsunuz ki sizi takip etmek zor çok kokoşsunuz keşke sizin kadar olabilsem bakım olmakta zor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. @evresaygı. :)) çok tatlı bir yorum bu ama beni yolda görsen hiç de kokoş demezsin sadece bakımlıyım tabi o ayrı :)) ürünler de uzun zamanın birikimi ve lütfen bakımlı olmayı bırakma sakın hiç zor değil aslında

    YanıtlaSil
  7. @nailslikelace.. Thnx :))

    YanıtlaSil
  8. Bitmez ki :) Bu far için üzerine düşeni yapıp yeterince kullanmışsın bence :) yenilerine yelken açmalı

    YanıtlaSil
  9. @modamasalları.. evet haklısın bitmiyor bitmiyorr :-)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...