2 Ekim 2013

Eylül Ayı Bitenler..

Eylül ayının sonuna geldik ve bir bitenler yazısı daha karşınızda. Bu ay da epey sıkı çalıştım ve baya bir ürün bitirdim. Hemen başlayalım.


Biomen ve La Ligne şampuanlar eşim kullandı, fena değilmiş. Yves Rocher limon kokulu duş jeli, kokusu çok güzel ama kalıcı değil. Avon çilek kokulu bebe şampuanı, fırçalarımı yıkıyordum bununla, beni etkilemedi  ama kokusu bebek için çok ağır gerçekten.

TBS şeftali kokulu vücut losyonu, valize atmıştım bunu, kapak kısmından olduğu gibi dökülmüştü hatalıydı yani, çok az bir kısmı kalmıştı onu da sıktım ve bitti. Arko nem nar özlü el kremi, güzel ve uygun fiyatlı bir krem alınabilir. 8x4 deodorant, çok uzun zamandır durdu, içinde de aliminyum var sanırım, atıyorum. Yves Rocher tonik, bu ara en favori, en sevgili ürünüm, yenisini açtım bile.

Yes To.. serisinin havuç özlü gece kremi, detaylı yazısını göz kremi ile birlikte yazacağım. Benri aseton favorilerimden,  her zaman yedeği var evde. Mac fırça temizleme suyu, çok memnunum ve çok uzun süre gidiyor, yenisini alacağım. Sarıkız termal su, yazısını yazmıştım, çok memnunum ve yenisini açtım bile.

Avon yanık teni koruyucu krem, çok eskidir atıyorum artık. Fa deodorant, Fa severim genel olarak ama kontrol edeceğim, içinde aliminyum varsa bir daha alınmayacak. OriFlame optifresh diş macunu, bir özelliği yok bir daha alınmaz. BeeBeauty vanilla&cheesecake vücut peelingi, kendi şahane, kokusu daha da şahane bir peeling, büraz yağlıca bir his bırakıyor ama olsun, yedeği var ve ilk indirimde yeniden alacaklarım içinde.

Wella saç bakım kremi, çok eski atıldı. Raen herbal duş jeli, Lila Kutu'dan geldi, fena değil. Nivea DNA gündüz bakım kremi, fena değildi ama arkalarda kalmış, kokusu falan değişmişti atmak zorunda kaldım. Essence Color Arts far bazı, yazısı gelecek.

Raen Olive Leaf krem, Lila Kutu'dan gelmişti, güzel yumuşacık bir krem, beğendim. Kırılan eski bir fırça, direk çöpe gitti. Kenzo parfüm testerı, fazla kalıcı değildi.

Lila Kutu Felil Black mask, çok bayılmıyorum ama fena da değil, Neo Stem krem testerı, karar veremedim. Gratis'de satılan yeşil renkli peeling adı aklıma gelmedi ama bunu daha detaylı yazacağım.

Yine Gratis'den kolajen etkili maske, bunun da yazısı gelecek. Fresh Look sivilce önleyici killi maske testerı, çok etkili değildi ve zaten de çabucak da kurudu gitti.

Benri pamuklar, zaten demirbaş içinde artık. Cyrene doğal sabun, fena değil ama yüzümü yıkarken sabun kullanmayı pek sevmiyorum, dişlerime kadar sabun tadı geliyor ki en nefret ettiğim şeydir. Yine de kullandım ve bitirdim.

Bu ayın bitenleri de bu şekildeydi. Detaylı yazacağım dediklerimin yazıları da zaten hazır, taslaklarda bekliyorlar, ben tatildeyken hepsi sırayla gelecekler.
Sevgiler..

33 yorum:

  1. Ne kadar çok ürün bitirmişsin öyle:)))emeğine sağlık faydalı bir yazı olmuş=)

    YanıtlaSil
  2. BİTENLER YAZILARINI OKUYUNCA BİR HAFİFLYRUM SANKİ BEN BİTİRMİŞİM GİBİ :)
    BENDE MİMİN VAR, BAKARSAN SEVİNİRİM :)

    YanıtlaSil
  3. @pinkheartt.. İşe yaramasına çok seviniyorum sevgiler :))

    YanıtlaSil
  4. @senadursun..çok çalışıyorum çookk:)))

    YanıtlaSil
  5. @ayselkaya.. Bakarım canım teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. Ah keske bende bu kadar urun bitirebilsem :)

    YanıtlaSil
  7. @ebru.. Biraz düzenli kullanmaya başladınmı daha çabuk ve kolay bitiyor canım :))

    YanıtlaSil
  8. Yerine gelecek yenileri şimdiden güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,

    Nivea'nın hassas temizleme kremiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar çok urun bitiriyorsunuz :) bende böyle bir yazı yazmak için çöplerimi biriktiriyoruuum :)

    YanıtlaSil
  11. tebrikler tatlım. ne kadar çok bitenin var. gelsin yeniler:))))
    bide nivea temizleme kreminden memnun kalıp kalmadığını unutmuşsun tatlım yazmayı. nasıl memnun kaldınmı

    YanıtlaSil
  12. @makyajsandığı.. Teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  13. @yegah.. Ondan bahsetmemişim dimi sonra farkettim yazısını hazırladım adlında detaylı ama çok kuru ciltler için bir ürün değil ..

    YanıtlaSil
  14. @asenapeker.. Çok düzenli kullanıyorum ancak öyle bitiyor bunlar :))

    YanıtlaSil
  15. @makyajlıkareler.. Evet ya unutmuşum onu detaylı yazdım yayınlayacağım ama fena değildi kuru cilt için uygun değil pek..

    YanıtlaSil
  16. Ooo birsurubsey bitmis . En kisa zamanda yerine yenileri gelir umarim :)

    YanıtlaSil
  17. @balböceğiilekozmetik.. Evet canım çoğunun yerine geldi bile :))

    YanıtlaSil
  18. Ne guzel bir suru urun bitirmissin:)

    YanıtlaSil
  19. @kozmetikperisi.. :)) çok çalışıyorum

    YanıtlaSil
  20. Ne güzel çok çok bitirmişsin yine. O yağlıca peelingi pek sevdim ben. Biriken yağı her kullanımdan önce süyorum artık.Daha az yağlı olsa harika olurmuş :)

    YanıtlaSil
  21. @makyajkelebeği.. Pierre F değilmi adı aklıma geldi ben de beğendim onu tam boyu indirime girince alırım :))

    YanıtlaSil
  22. Tebrik iletme kısmını blogdan yaptım Audrey ama buradan da yazayım :)) Ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin şimdi yenilere yer açıldı :)

    YanıtlaSil
  23. Oooooh gelsin yeniler <3<3 Yves Rocher toniği alıcam kesin :) yani inş kaçırmıcam bu sefer indirim olur ise!! ya avonun güneş sonrası losyonu var aynen eskidi gitti,hem bizdeki hem yazlıktaki çürümüş gitmiş,işte boyutu miktarı böyle çok olması iyi değil :D

    YanıtlaSil
  24. @güzelliknehri.. Ayy canım gördüm yanlışlık mı oldu dedim hatta çok teşekkürler yeniler geldi kullanılıyor bile :))

    YanıtlaSil
  25. @madamekokoş.. Toniği kesin tavsiye ederim çok memnunum yazısını yazmıştım en iyi yanı göz çevresine bile kullanabiliyorum.. Güneş ürünletinin çoğu çöpe gidiyor zaten maalesef ;(

    YanıtlaSil
  26. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  27. Toniği bende kullanıyorum kıvamı çok yoğun ya bi garip geliyor alışamamışım:) memnunum ama bende hatta kıvamdan dolayı baya bereketli oluyor :))

    YanıtlaSil
  28. @güzelliknehri.. Teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  29. @ahuköksal.. Toniğin kıvamı çok yoğun az az kullanıyorum ben de ama çok işe yarıyor gerçekten

    YanıtlaSil
  30. böyle bakımlı kızlara, kadınlara hastayım bu kız sizinle gurur duyuyor ben de başladım artık peelinglere, maskelere,gülsuyuna acıbadem sütlerine:)))
    buarada bana uğra mutlaka senin ve takipçilerin için hoş bi planım var:)) öperim:)

    YanıtlaSil
  31. @nazyılmaz.. Teşekkürler canım çok sevindim beğendiğine güzel bir örnek olabildiğime tabi ki bakarım hemen sevgiler:))

    YanıtlaSil
  32. @malikshake teşekkürler bakarım tabi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...