3 Ekim 2013

Benefit Rockateur Allık..

Geçtiğimiz hafta yaptığım alışverişin yıldızı, son zamanların en büyük arzu nesnesi Rockateur allık en sonunda koleksiyonuma katıldı. Benefit allıklar genelde başarılı oluyorlar bunun da başarısından çok görüntüsü beni öncelikle cezbetti.
İçindeki Rock yazısı çok nefis duruyor, bu yazının kullandıkça dağılacağını bilmek saçma olsa da çok üzücü. Bu sefer ilk defa kıyamamazlık etmedim ve direk kullamaya başladım. 

Öncelikle hafif bir gül kokusu var, öyle çok rahatsızlık verecek şekilde değil, kapağı açınca hafifçe burnunuza geliyor o kadar. Rengi nasıl tarif edeyi bilemedim, içinde sim olmayan kendinden ışıltılı mercan-gül karışımı bir renk sanırım. Yanakta çok doğal durduğunu söyleyebilirim. Beyaz tende gül rengi ağır basar gibi geliyor ama daha esmerce veya yanık tende mercan ışıltıları daha öne çıkacaktır. Ancak diğer Benefit allıklara göre oldukça pigmentsiz, fırçaya biraz bolca alıp uygulamak gerekiyor. Ama tabi bu miktar kişiden kişiye değişebilir.

İçindeki fırçası bu sefer çok güzel. Öbür Benefit allıklarda da buna benzer bir fırça var ama kılları siyah, ve sentetik. Bunun kılları doğalmış ve ebatı daha büyükçe diğerlerine göre. Allık sürmek için değil ama kontur için kullanacağım.

İçindekiler çok temiz değil ama gülü seven dikenine katlanır hesabındayız bu sefer.

Duofiber bir fırça ile uygulama yapılabilir. Yalnız bu durumda pigmentasyonunu vermesi biraz zor oluyor, fırçaya biraz bolca ve üst üste almak gerekiyor. İkinci uygulamamı Mac 150 ile yaptım, pudra fırçası aslında ama bence allığı uygulamada daha başarılı oldu. O fırçayı da ayrıca yazacağım.

Rengini bu şekilde gösterebilirim, benim cildim buğday tonlu olduğu ve yazdan kalma rengim de açılmaya başladığı için ışıltılı gül rengi ağır bastı. 

Normal fiyatı bütün Benefit allıklar gibi 99 TL. ama ben %20 Black Card indirimi ile 79 TL.'ye aldım. Pigmentasyonunu biraz zayıf bulmakla birlikte genel duruşunu sevdiğim için koleksiyonumda olmasından çok mutluyum. 
Sevgiler..

7 yorum:

  1. canım çekilişimi duyurmanız gerekiyor:) sen zaten takiptesin biliyorum senin listendeki biri beni ekleyip 150.üye olursa ona ve senden gördüğü için de sana hediye olacak, ayrıntılar blogda yazıyor;)

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  3. @kirazlıdondurma.. Maalesef bütün benefit ürünleri gibi ülkemizde böyle :((

    YanıtlaSil
  4. @nilgün .. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. pigmentasyonunu daha yüksek ve daha ışıltılı bekliyordum bende o yüzden almadım ama ilerleyen günlerde benefit allıklarımı çoğaltmak için alabilirim güzel.

    YanıtlaSil
  6. @özge.. Pigmentasyonu az da olsa beğendim ben koleksiyonda olsun bence de:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...